Komis
|
|
« Hozzászólás #1560 Dátum: 2012. Március 25. - 20:36:00 » |
|
Windows7hez kérdés: itt is van rendszervisszaállítási backup könyvtár? Ha van, akkor érdemes/lehet kikapcsolni?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1561 Dátum: 2012. Március 25. - 21:09:30 » |
|
Windows7hez kérdés: itt is van rendszervisszaállítási backup könyvtár? Ha van, akkor érdemes/lehet kikapcsolni?
Igen van.Lehet érdemes én nem mentettem még soha,de egyszer jól jött volna.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1562 Dátum: 2012. Március 26. - 09:23:03 » |
|
Bögészd ezt az oldalt, sok kérdésre választ kapsz http://lacy.hu/ (windows tippek-trükkök)
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1563 Dátum: 2012. Március 26. - 16:06:54 » |
|
Igen van.Lehet érdemes én nem mentettem még soha,de egyszer jól jött volna. Akkor megkeresem. Kösz Megkerestem. Sokkal okosabban kezeli az ügyet az XPnél, mivel manuális törlés ÉS maximált terület is van beállítva, ezért nem is piszkáltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 26. - 16:28:06 írta Komis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1564 Dátum: 2012. Március 26. - 16:07:17 » |
|
Bögészd ezt az oldalt, sok kérdésre választ kapsz http://lacy.hu/ (windows tippek-trükkök) Oké, átböngészem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1565 Dátum: 2012. április 04. - 11:10:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1566 Dátum: 2012. április 06. - 16:01:16 » |
|
Egy két kisebb problémát már lekezeltem, de - az egér vagy a W7 nagyon érzékeny. Nagyon sokszor dupla vagy tripla kattintásnak érzékel egy teljesen normális egyszeres kattintást. Mi lehet a gond? Hol érdemes kutakodnom? Opera fel -Wifi többszöri ledobása után- töröl. Most szo pkom a chrome-t... Állandó csík vízszintesen a képernyőn. Izzadás és káromkodás után rájöttem, hogy a laptop lecsukása után a monitort nyomja a kaszni!? Amíg ezt megírtam 3szor is triplázta az egérrel aktivált funkciót...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 06. - 16:05:06 írta Komis »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1567 Dátum: 2012. április 06. - 17:09:50 » |
|
Egy két kisebb problémát már lekezeltem, de - az egér vagy a W7 nagyon érzékeny. Nagyon sokszor dupla vagy tripla kattintásnak érzékel egy teljesen normális egyszeres kattintást. Mi lehet a gond? Hol érdemes kutakodnom? Opera fel -Wifi többszöri ledobása után- töröl. Most szo pkom a chrome-t... Állandó csík vízszintesen a képernyőn. Izzadás és káromkodás után rájöttem, hogy a laptop lecsukása után a monitort nyomja a kaszni!? Amíg ezt megírtam 3szor is triplázta az egérrel aktivált funkciót... sztem az egérben lehet a bibi. nálam is előfordul, hogy kettőt érzékel. ez is elkopik egy idő után
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1568 Dátum: 2012. április 06. - 17:47:48 » |
|
Egy két kisebb problémát már lekezeltem, de - az egér vagy a W7 nagyon érzékeny. Nagyon sokszor dupla vagy tripla kattintásnak érzékel egy teljesen normális egyszeres kattintást. Mi lehet a gond? Hol érdemes kutakodnom? Opera fel -Wifi többszöri ledobása után- töröl. Most szo pkom a chrome-t... Állandó csík vízszintesen a képernyőn. Izzadás és káromkodás után rájöttem, hogy a laptop lecsukása után a monitort nyomja a kaszni!? Amíg ezt megírtam 3szor is triplázta az egérrel aktivált funkciót... sztem az egérben lehet a bibi. nálam is előfordul, hogy kettőt érzékel. ez is elkopik egy idő után Milyen egered van, csak nem Logitech? Nálam ugyan ez volt. Egy darabig ezzel a megoldással sikerült megjavítani.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1569 Dátum: 2012. április 07. - 07:11:34 » |
|
A legjobb megoldás az ilyen hibára az adott mikrokapcsoló cseréje. Bármelyik elektronikai alkatrészboltban beszerezhető megfelelő (vagy kis alakítással azzá tehető) csere darab. Régi kiforraszt, új be a helyére, és egy "új" egered van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1570 Dátum: 2012. április 07. - 17:51:51 » |
|
Egy két kisebb problémát már lekezeltem, de - az egér vagy a W7 nagyon érzékeny. Nagyon sokszor dupla vagy tripla kattintásnak érzékel egy teljesen normális egyszeres kattintást. Mi lehet a gond? Hol érdemes kutakodnom? Opera fel -Wifi többszöri ledobása után- töröl. Most szo pkom a chrome-t... Állandó csík vízszintesen a képernyőn. Izzadás és káromkodás után rájöttem, hogy a laptop lecsukása után a monitort nyomja a kaszni!? Amíg ezt megírtam 3szor is triplázta az egérrel aktivált funkciót... sztem az egérben lehet a bibi. nálam is előfordul, hogy kettőt érzékel. ez is elkopik egy idő után Milyen egered van, csak nem Logitech? Nálam ugyan ez volt. Egy darabig ezzel a megoldással sikerült megjavítani. Logitech, de semmi extra. Primitív kivitel egy laptop táskához volt ajándék. Eddig max 1hónapot használtuk. Keresek egy másik egeret, majd meglátjuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1571 Dátum: 2012. április 25. - 12:49:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1572 Dátum: 2012. április 25. - 14:16:37 » |
|
Az Opera inkább visszafejlődik. Sajna Win7-en már használhatatlan a kompatibilitási problémák miatt. Én is váltottam Chorme-ra. Javaslom Te is próbálj váltani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1573 Dátum: 2012. április 25. - 15:36:38 » |
|
Az Opera inkább visszafejlődik. Sajna Win7-en már használhatatlan a kompatibilitási problémák miatt. Én is váltottam Chorme-ra. Javaslom Te is próbálj váltani... En is mar gondolkoztam ezen, koszi a gyors reagalast.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1574 Dátum: 2012. április 25. - 17:48:51 » |
|
Az Opera inkább visszafejlődik. Sajna Win7-en már használhatatlan a kompatibilitási problémák miatt. Én is váltottam Chorme-ra. Javaslom Te is próbálj váltani... En is mar gondolkoztam ezen, koszi a gyors reagalast. Nekem semmi bajom Win7-en az Opera-val.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|