cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1350 Dátum: 2010. Október 29. - 16:32:55 » |
|
Újra kellett telepítenem a gépet. Megpróbáltam feltenni a 2010-es live messengert, de nem megy, mert azt írja, hogy az előző verzió nem törölhető. Van aki ért ehhez? Tegnap még tökéletesen működött, és ugyan úgy tettem újra a rendszert, ahogy eddig. Egyszerűen képtelen vagyok feltenni. Pedig már letöltöttem több helyről is. Nem tudom mi a fene baja lehet... Valakinek van valami ötlete?
Ha újratelepítetted a gépet, akkor hogy lehet rajta az előző? (Én mindig újraparticionálok)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1351 Dátum: 2010. Október 29. - 18:22:25 » |
|
Újra kellett telepítenem a gépet. Megpróbáltam feltenni a 2010-es live messengert, de nem megy, mert azt írja, hogy az előző verzió nem törölhető. Van aki ért ehhez? Tegnap még tökéletesen működött, és ugyan úgy tettem újra a rendszert, ahogy eddig. Egyszerűen képtelen vagyok feltenni. Pedig már letöltöttem több helyről is. Nem tudom mi a fene baja lehet... Valakinek van valami ötlete?
Ha újratelepítetted a gépet, akkor hogy lehet rajta az előző? (Én mindig újraparticionálok) Nem inkább formázol?Mert egy gyors formázás az minimum kell!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1352 Dátum: 2010. Október 29. - 18:35:17 » |
|
a telepítőn vannak programok, amiket azzal együtt telepítek. Nem megy, addig skypolok, mert beleuntam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1353 Dátum: 2010. Október 29. - 22:37:24 » |
|
Ha újratelepítetted a gépet, akkor hogy lehet rajta az előző? (Én mindig újraparticionálok) Nem inkább formázol?Mert egy gyors formázás az minimum kell! Általában a C meghajtót teljesen ledarálom, azon csak progik vannak. Minden adat D-n, vagy további meghajtókon, + mentés külsó vinyó. Ok, gyorsformázás is. Újraparticionálásnál minden megy a levesbe, ha esetleg valami maradna, akkor is elveszti az adatok elérési útját.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1354 Dátum: 2010. Október 30. - 20:23:16 » |
|
Ha újratelepítetted a gépet, akkor hogy lehet rajta az előző? (Én mindig újraparticionálok) Nem inkább formázol?Mert egy gyors formázás az minimum kell! Ha újra particionálod, akkor is törli az összes adatot, mivel a végén nyom egy fullos formatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1355 Dátum: 2010. Október 30. - 21:03:02 » |
|
Ha újratelepítetted a gépet, akkor hogy lehet rajta az előző? (Én mindig újraparticionálok) Nem inkább formázol?Mert egy gyors formázás az minimum kell! Ha újra particionálod, akkor is törli az összes adatot, mivel a végén nyom egy fullos formatot. Én csináltam a frissen telepitett xp és win7-ről a ghostal egy mentést.Ezeket szoktam visszahuzni boot pendriveval amin a ghost van.Az ujrahuzás kb 10 perc/particio.Nem particionálok ujra soha mert a D-n vannak a kellő fájlok,adatok.Csak fomázok.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1356 Dátum: 2010. November 25. - 18:46:17 » |
|
Szórakozik velem a gép. Időnként újraindul, mindenféle előjel nélkül. Mindig bekapcsolás után csinálja és 1-2 újraindulást követően már, akár több órán keresztül is hibamentesen működik. Amit észrevettem, újraindulásnál néha elfelejti a bios beállításokat. Ennek lehet valami köze az újrainduláshoz?
Előferdülhet. Mérd meg az alaplapi elemet, valszeg már gyenge. És tegyél bele újat Az elemcsere tényleg szükséges lehet, mert azért felejti el a beállításokat. Viszont az újraindulás szerintem inkább tápegység hibára utalhat. Elemet kicseréltem, semmi javulás. Sőt 1 hete még rosszabb lett. Van hogy csak 10. bekapcsolásra indul el, ha megy akkor is 10-20 perc és lefagy. Ritkán elegy 1 órát is. Videokártyát kivettem, alaplapival megy, így is fagy. Ramokta teszteltem jók. Most kicseréltem a tápot, úgy néz ki ez volt a baj. Még jó hogy vettem a gyereknek egy gépet, így volt miből kivenni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1357 Dátum: 2010. November 25. - 20:57:20 » |
|
Szórakozik velem a gép. Időnként újraindul, mindenféle előjel nélkül. Mindig bekapcsolás után csinálja és 1-2 újraindulást követően már, akár több órán keresztül is hibamentesen működik. Amit észrevettem, újraindulásnál néha elfelejti a bios beállításokat. Ennek lehet valami köze az újrainduláshoz?
Előferdülhet. Mérd meg az alaplapi elemet, valszeg már gyenge. És tegyél bele újat Az elemcsere tényleg szükséges lehet, mert azért felejti el a beállításokat. Viszont az újraindulás szerintem inkább tápegység hibára utalhat. Elemet kicseréltem, semmi javulás. Sőt 1 hete még rosszabb lett. Van hogy csak 10. bekapcsolásra indul el, ha megy akkor is 10-20 perc és lefagy. Ritkán elegy 1 órát is. Videokártyát kivettem, alaplapival megy, így is fagy. Ramokta teszteltem jók. Most kicseréltem a tápot, úgy néz ki ez volt a baj. Még jó hogy vettem a gyereknek egy gépet, így volt miből kivenni. Tévedtem, a másik táppal is fagy.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1358 Dátum: 2010. November 25. - 20:59:00 » |
|
Előferdülhet. Mérd meg az alaplapi elemet, valszeg már gyenge. És tegyél bele újat Az elemcsere tényleg szükséges lehet, mert azért felejti el a beállításokat. Viszont az újraindulás szerintem inkább tápegység hibára utalhat. Elemet kicseréltem, semmi javulás. Sőt 1 hete még rosszabb lett. Van hogy csak 10. bekapcsolásra indul el, ha megy akkor is 10-20 perc és lefagy. Ritkán elegy 1 órát is. Videokártyát kivettem, alaplapival megy, így is fagy. Ramokta teszteltem jók. Most kicseréltem a tápot, úgy néz ki ez volt a baj. Még jó hogy vettem a gyereknek egy gépet, így volt miből kivenni. Tévedtem, a másik táppal is fagy. Alaplap?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1359 Dátum: 2010. November 25. - 20:59:12 » |
|
Előferdülhet. Mérd meg az alaplapi elemet, valszeg már gyenge. És tegyél bele újat Az elemcsere tényleg szükséges lehet, mert azért felejti el a beállításokat. Viszont az újraindulás szerintem inkább tápegység hibára utalhat. Elemet kicseréltem, semmi javulás. Sőt 1 hete még rosszabb lett. Van hogy csak 10. bekapcsolásra indul el, ha megy akkor is 10-20 perc és lefagy. Ritkán elegy 1 órát is. Videokártyát kivettem, alaplapival megy, így is fagy. Ramokta teszteltem jók. Most kicseréltem a tápot, úgy néz ki ez volt a baj. Még jó hogy vettem a gyereknek egy gépet, így volt miből kivenni. Tévedtem, a másik táppal is fagy. Alaplap. Kondik nem púposak?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1360 Dátum: 2010. November 25. - 21:00:16 » |
|
Esetleg a proci hűtő megy?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1361 Dátum: 2010. November 25. - 22:37:23 » |
|
Esetleg a proci hűtő megy?
megy
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1362 Dátum: 2010. November 25. - 22:38:16 » |
|
Alaplap. Kondik nem púposak?
Fogalmam sincs, ennyire nem merültem bele. Majd holnap meglesem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1363 Dátum: 2010. November 25. - 23:59:00 » |
|
Fogalmam sincs, ennyire nem merültem bele. Majd holnap meglesem. Ha gyakorlatilag már mindent kicseréltél, vagy leteszteltél benne, és az eredmény változatlan, kár vesződni vele.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1364 Dátum: 2010. November 30. - 21:41:56 » |
|
Fogalmam sincs, ennyire nem merültem bele. Majd holnap meglesem. Ha gyakorlatilag már mindent kicseréltél, vagy leteszteltél benne, és az eredmény változatlan, kár vesződni vele. Kondik nem púposak. Tegnap kitakarítottam(kiporszívóztam) a gépet, 2éve nem volt. Ma egész nap be volt kapcsolva és nem fagyot le egyszer sem. Lehet, hogy csak ennyi volt a baja.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|