Döme
|
|
« Hozzászólás #1290 Dátum: 2010. Szeptember 07. - 13:21:24 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Core2Duo 1,66GHz jobb, mint a P4 2GHz De ha gondolod szívesen becserélem Neked egy P4 2GHz-re Nem jöttem rá mi az a C2D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1291 Dátum: 2010. Szeptember 07. - 13:31:27 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Core2Duo 1,66GHz jobb, mint a P4 2GHz De ha gondolod szívesen becserélem Neked egy P4 2GHz-re Bizony, sokkal jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1292 Dátum: 2010. Szeptember 07. - 14:46:29 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Cb!Minek költesz filmekre,játékokra?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1293 Dátum: 2010. Szeptember 07. - 16:08:37 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Cb!Minek költesz filmekre,játékokra? Mert úgy látszik van neki bőven, és nem akarja, hogy lelkiismeret furdalása legyen ingyen megszerezhető dolgok miatt. Ez így szép, és jó! (nagy hülyeség!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1294 Dátum: 2010. Szeptember 07. - 17:49:11 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Cb!Minek költesz filmekre,játékokra? Mert úgy látszik van neki bőven, és nem akarja, hogy lelkiismeret furdalása legyen ingyen megszerezhető dolgok miatt. Ez így szép, és jó! (nagy hülyeség!) Azért nem mindenre költ, ami ingyen beszerezhető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1295 Dátum: 2010. Szeptember 09. - 09:03:42 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Cb!Minek költesz filmekre,játékokra? Mert úgy látszik van neki bőven, és nem akarja, hogy lelkiismeret furdalása legyen ingyen megszerezhető dolgok miatt. Ez így szép, és jó! (nagy hülyeség!) Azért nem mindenre költ, ami ingyen beszerezhető Ez igaz, de nagyobb százalékban jogtiszták a dolgok, a filmek. Azt pl. tudjátok, hogy újabban a vámosok a hajókon azt is ellenőrzik, hogy vannak - e "kalóz" DVD filmek?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1296 Dátum: 2010. Szeptember 09. - 09:04:24 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Core2Duo 1,66GHz jobb, mint a P4 2GHz De ha gondolod szívesen becserélem Neked egy P4 2GHz-re Bizony, sokkal jobb Közben megfejtettem, grafikailag nem bírja a laptop.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1297 Dátum: 2010. Szeptember 09. - 09:06:24 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Próbáld visszacserélni - vagy már kibontottad? Ajándékozd nekem! Milyen játék egyébként? Kibontottam. Egyébként a Silent Hunter 4. Nem szoktam játékokkal játszani, de erre most valahogy kíváncsi lettem. Lennék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1298 Dátum: 2010. Szeptember 09. - 13:42:30 » |
|
Ezt benéztem Vettem a gyereknek egy DVD filmet, választhattam hozzá játékprogit ajándékba. Amit választottam, nem tudom használni, mert P4 2 Ghz-t kér a játék, nekem meg C2D 1,66 Ghz van csak. Francba. Próbáld visszacserélni - vagy már kibontottad? Ajándékozd nekem! Milyen játék egyébként? Kibontottam. Egyébként a Silent Hunter 4. Nem szoktam játékokkal játszani, de erre most valahogy kíváncsi lettem. Lennék... Na igen, ha integrált VGA van a notiban, akkor kár vele kűzdeni.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1299 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 20:33:22 » |
|
Ismét egy winyós kérdés... Az újonnan vásárlot winyómat (Sata2) miért nem ismeri fel a BIOS? telepíteni akarom rá az xp-t, de nem találja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1300 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 20:47:05 » |
|
Nekem meg a navi időnként minden ok nélkül kikapcsól. És párszor jön üzi, hogy nincs elég memória...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1301 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 20:53:53 » |
|
Nekem meg a navi időnként minden ok nélkül kikapcsól. És párszor jön üzi, hogy nincs elég memória...
Milyen navi?.mi van rajta?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1302 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 20:59:09 » |
|
Milyen navi?.mi van rajta? waytec és igo8? Diablo jobban tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1303 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 21:01:06 » |
|
Ilyet nekem is csinált már, de csak hosszabb úton, pl. most nyáron Horvátból hazafele. Leokéztam azt, hogy a memória betelt, aztán működött tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1304 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 21:05:59 » |
|
Milyen navi?.mi van rajta? waytec és igo8? Diablo jobban tudja. Küldtam egy pű-t.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|