Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1140 Dátum: 2010. április 15. - 13:18:41 » |
|
Nem tudok megnézni 1 videót sem a youtube-on. Azt írja frissítsem flashplayert, megtörtént, de még mindig nem engedi és kéri, hogy frissítsem. Opera-t használok. ujrainditást kért,vagy csináltál? Nem kért, de csináltam. Nem ért semmit. tölcsd le ujra a telepités előtt zárd be az operát és mindent ami ezt a progit használja.Én is ezzel szivtam igy sikerült. Csináltam én már mindent, de nem lett jó.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1141 Dátum: 2010. április 15. - 13:20:32 » |
|
Nem tudok megnézni 1 videót sem a youtube-on. Azt írja frissítsem flashplayert, megtörtént, de még mindig nem engedi és kéri, hogy frissítsem. Opera-t használok. ujrainditást kért,vagy csináltál? Nem kért, de csináltam. Nem ért semmit. tölcsd le ujra a telepités előtt zárd be az operát és mindent ami ezt a progit használja.Én is ezzel szivtam igy sikerült. Csináltam én már mindent, de nem lett jó. akkor mégsem mindent. Próbáld meg leirtami a telepités legutosó maradékát is "start menü,keresés"segit,az uninstal után.Én a javaval szivtam valameik nap
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 15. - 13:27:35 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1142 Dátum: 2010. április 17. - 21:34:11 » |
|
Nem tudok megnézni 1 videót sem a youtube-on. Azt írja frissítsem flashplayert, megtörtént, de még mindig nem engedi és kéri, hogy frissítsem. Opera-t használok. ujrainditást kért,vagy csináltál? Nem kért, de csináltam. Nem ért semmit. tölcsd le ujra a telepités előtt zárd be az operát és mindent ami ezt a progit használja.Én is ezzel szivtam igy sikerült. Csináltam én már mindent, de nem lett jó. akkor mégsem mindent. Próbáld meg leirtami a telepités legutosó maradékát is "start menü,keresés"segit,az uninstal után.Én a javaval szivtam valameik nap Videoról videora való ugrásnál (nekem is) vagy már az elsőre is?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1143 Dátum: 2010. április 17. - 21:54:08 » |
|
Nem tudok megnézni 1 videót sem a youtube-on. Azt írja frissítsem flashplayert, megtörtént, de még mindig nem engedi és kéri, hogy frissítsem. Opera-t használok. ujrainditást kért,vagy csináltál? Nem kért, de csináltam. Nem ért semmit. tölcsd le ujra a telepités előtt zárd be az operát és mindent ami ezt a progit használja.Én is ezzel szivtam igy sikerült. Csináltam én már mindent, de nem lett jó. akkor mégsem mindent. Próbáld meg leirtami a telepités legutosó maradékát is "start menü,keresés"segit,az uninstal után.Én a javaval szivtam valameik nap Videoról videora való ugrásnál (nekem is) vagy már az elsőre is? Már elsőre is. De mára magától megoldódott a probléma. Most lejátssza a videókat.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1144 Dátum: 2010. április 19. - 14:26:59 » |
|
A digit. fényképezőgépem, ilyen csíkot rak a képekre. Ez lehet kosztól?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1145 Dátum: 2010. április 19. - 14:49:35 » |
|
A digit. fényképezőgépem, ilyen csíkot rak a képekre. Ez lehet kosztól? Nem hinném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1146 Dátum: 2010. április 19. - 15:43:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1147 Dátum: 2010. április 19. - 15:54:03 » |
|
Ma újra akartam telepíteni az XP-t és érdekes módon nem engedte ez a rohadt gép. Szóval benne a telepítő, elindítom és egy pár másodperc múlva olyan hibaüzenetet ír ki, hogy a rendszer nem látja a winyót, ezért nem csinál semmit. Pedig a winyóm rendesen működik elvileg, telepítéskor mégsem ismeri fel. Valakinek van valami ötlete a megoldást illetően?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1148 Dátum: 2010. április 19. - 15:55:51 » |
|
Ma újra akartam telepíteni az XP-t és érdekes módon nem engedte ez a rohadt gép. Szóval benne a telepítő, elindítom és egy pár másodperc múlva olyan hibaüzenetet ír ki, hogy a rendszer nem látja a winyót, ezért nem csinál semmit. Pedig a winyóm rendesen működik elvileg, telepítéskor mégsem ismeri fel. Valakinek van valami ötlete a megoldást illetően? Nagykalapács?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1149 Dátum: 2010. április 19. - 15:58:53 » |
|
Ma újra akartam telepíteni az XP-t és érdekes módon nem engedte ez a rohadt gép. Szóval benne a telepítő, elindítom és egy pár másodperc múlva olyan hibaüzenetet ír ki, hogy a rendszer nem látja a winyót, ezért nem csinál semmit. Pedig a winyóm rendesen működik elvileg, telepítéskor mégsem ismeri fel. Valakinek van valami ötlete a megoldást illetően? Laptop vagy asztali gép?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1150 Dátum: 2010. április 19. - 17:17:53 » |
|
A digit. fényképezőgépem, ilyen csíkot rak a képekre. Ez lehet kosztól? Én nagy méretben nem látom. Semmiképp sem kosz, inkább szoftveres probléma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1151 Dátum: 2010. április 19. - 17:18:01 » |
|
Ma újra akartam telepíteni az XP-t és érdekes módon nem engedte ez a rohadt gép. Szóval benne a telepítő, elindítom és egy pár másodperc múlva olyan hibaüzenetet ír ki, hogy a rendszer nem látja a winyót, ezért nem csinál semmit. Pedig a winyóm rendesen működik elvileg, telepítéskor mégsem ismeri fel. Valakinek van valami ötlete a megoldást illetően? Laptop vagy asztali gép? pc inditásnál F2-vel vagy delete gombal lépj be a bios-ba.Phoneix bios . http://videosmart.hu/video/hogyan-telepitsunk-windows-xp-t-2-resz-phoenix-bios-beallitasa
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 19. - 17:28:55 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1152 Dátum: 2010. április 19. - 18:29:40 » |
|
Ma újra akartam telepíteni az XP-t és érdekes módon nem engedte ez a rohadt gép. Szóval benne a telepítő, elindítom és egy pár másodperc múlva olyan hibaüzenetet ír ki, hogy a rendszer nem látja a winyót, ezért nem csinál semmit. Pedig a winyóm rendesen működik elvileg, telepítéskor mégsem ismeri fel. Valakinek van valami ötlete a megoldást illetően? Laptop vagy asztali gép? pc inditásnál F2-vel vagy delete gombal lépj be a bios-ba.Phoneix bios . http://videosmart.hu/video/hogyan-telepitsunk-windows-xp-t-2-resz-phoenix-bios-beallitasaEz a video nagyon teszett A másik: a BIOS-ban nézd meg hogy az AHCI be van-e kapcsolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1153 Dátum: 2010. április 19. - 18:37:00 » |
|
A digit. fényképezőgépem, ilyen csíkot rak a képekre. Ez lehet kosztól? Én nagy méretben nem látom. Semmiképp sem kosz, inkább szoftveres probléma. Biztos kicsi a monitorod és ez a rész nem látszik. A kép jobb felső negyedében van a csík.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1154 Dátum: 2010. április 19. - 18:52:36 » |
|
A digit. fényképezőgépem, ilyen csíkot rak a képekre. Ez lehet kosztól? Én nagy méretben nem látom. Semmiképp sem kosz, inkább szoftveres probléma. Biztos kicsi a monitorod és ez a rész nem látszik. A kép jobb felső negyedében van a csík. Hö, télleg. Látom. Nem volt leejtve vagy megütve, mostanában..? A CCD előtt van egy üveg lapka, ami az infrát szűri. Olyan, mintha az lenne megrepedve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|