|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1097 Dátum: 2010. Március 30. - 09:41:27 » |
|
Szeretnék egy német számot! Ha valaki tudna nekem segíteni (mondjuk ajánlani egy német torrent oldalt, vagy esetleg azt az egy albumot letölteni nekem) az dobjon kérem egy pü-t! Köszi! Milyen számot keresel? Hátha tudok segíteni. Én ilyenek ismerek, hogy fünf, meg elf. Esetleg még az ein, vagy drei... ezek nem a legjobb számok, szerintem a sokkal ütősebb! kösz... Semmiség! Tudok mást is, ha kell. De télleg mondjad már, milyen számra gondoltál? Mert nekem is van pár német együttestől zeném. Még talán az "Anton aus Tirol" is meg van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1098 Dátum: 2010. Március 30. - 09:55:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1099 Dátum: 2010. Március 30. - 10:00:16 » |
|
Szeretnék egy német számot! Ha valaki tudna nekem segíteni (mondjuk ajánlani egy német torrent oldalt, vagy esetleg azt az egy albumot letölteni nekem) az dobjon kérem egy pü-t! Köszi! Milyen számot keresel? Hátha tudok segíteni. Én ilyenek ismerek, hogy fünf, meg elf. Esetleg még az ein, vagy drei... ezek nem a legjobb számok, szerintem a sokkal ütősebb! kösz... Semmiség! Tudok mást is, ha kell. De télleg mondjad már, milyen számra gondoltál? Mert nekem is van pár német együttestől zeném. Még talán az "Anton aus Tirol" is meg van. Már megvan! Köszi! Amúgy rosszul fejeztem ki magam! Nem csak számot, hanem az egész albumot kerestem! Cassandra Steen lemezét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1100 Dátum: 2010. Március 30. - 10:07:21 » |
|
Szeretnék egy német számot! Ha valaki tudna nekem segíteni (mondjuk ajánlani egy német torrent oldalt, vagy esetleg azt az egy albumot letölteni nekem) az dobjon kérem egy pü-t! Köszi! Milyen számot keresel? Hátha tudok segíteni. Én ilyenek ismerek, hogy fünf, meg elf. Esetleg még az ein, vagy drei... ezek nem a legjobb számok, szerintem a sokkal ütősebb! kösz... Semmiség! Tudok mást is, ha kell. De télleg mondjad már, milyen számra gondoltál? Mert nekem is van pár német együttestől zeném. Még talán az "Anton aus Tirol" is meg van. Már megvan! Köszi! Amúgy rosszul fejeztem ki magam! Nem csak számot, hanem az egész albumot kerestem! Cassandra Steen lemezét! Szép név, mintha egy marokkói kéjhölgy meg egy angol "gentleman" összejött volna! Véletlenül sem minősíteni szeretném a hölgyet, de a neve kicsit LOL.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1101 Dátum: 2010. Március 30. - 10:10:32 » |
|
Szeretnék egy német számot! Ha valaki tudna nekem segíteni (mondjuk ajánlani egy német torrent oldalt, vagy esetleg azt az egy albumot letölteni nekem) az dobjon kérem egy pü-t! Köszi! Milyen számot keresel? Hátha tudok segíteni. Én ilyenek ismerek, hogy fünf, meg elf. Esetleg még az ein, vagy drei... ezek nem a legjobb számok, szerintem a sokkal ütősebb! kösz... Semmiség! Tudok mást is, ha kell. De télleg mondjad már, milyen számra gondoltál? Mert nekem is van pár német együttestől zeném. Még talán az "Anton aus Tirol" is meg van. Már megvan! Köszi! Amúgy rosszul fejeztem ki magam! Nem csak számot, hanem az egész albumot kerestem! Cassandra Steen lemezét! Szép név, mintha egy marokkói kéjhölgy meg egy angol "gentleman" összejött volna! Véletlenül sem minősíteni szeretném a hölgyet, de a neve kicsit LOL. Hidd el, nem a neve miatt kerestem. Na de hagyjuk az OFFot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1102 Dátum: 2010. Március 30. - 10:16:12 » |
|
Szeretnék egy német számot! Ha valaki tudna nekem segíteni (mondjuk ajánlani egy német torrent oldalt, vagy esetleg azt az egy albumot letölteni nekem) az dobjon kérem egy pü-t! Köszi! Milyen számot keresel? Hátha tudok segíteni. Én ilyenek ismerek, hogy fünf, meg elf. Esetleg még az ein, vagy drei... ezek nem a legjobb számok, szerintem a sokkal ütősebb! kösz... Semmiség! Tudok mást is, ha kell. De télleg mondjad már, milyen számra gondoltál? Mert nekem is van pár német együttestől zeném. Még talán az "Anton aus Tirol" is meg van. Már megvan! Köszi! Amúgy rosszul fejeztem ki magam! Nem csak számot, hanem az egész albumot kerestem! Cassandra Steen lemezét! Szép név, mintha egy marokkói kéjhölgy meg egy angol "gentleman" összejött volna! Véletlenül sem minősíteni szeretném a hölgyet, de a neve kicsit LOL. Hidd el, nem a neve miatt kerestem. Na de hagyjuk az OFFot... Jaja, vissza a PChez. Az játék függésre utal, hogy a Steen ről elsőnek ez ugrott be: en.wikipedia.org/wiki/Sten ? :D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1103 Dátum: 2010. április 01. - 11:28:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1104 Dátum: 2010. április 09. - 22:37:32 » |
|
Ki ért a külső winchesterekhez? Ma vettem egy 320 gigás WD-t de alapesetben csak 298 gigát lát. Ez mennyire normális?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1105 Dátum: 2010. április 09. - 22:44:57 » |
|
Ki ért a külső winchesterekhez? Ma vettem egy 320 gigás WD-t de alapesetben csak 298 gigát lát. Ez mennyire normális?
Normális Matek
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1106 Dátum: 2010. április 09. - 22:47:32 » |
|
Oké, tudom, hogy 1000-el szoroznak a gyártók, de a maradékot eleve foglaltnak jelzi, pedig semmi nincs rajta. Nah?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1107 Dátum: 2010. április 09. - 23:15:34 » |
|
Oké, tudom, hogy 1000-el szoroznak a gyártók, de a maradékot eleve foglaltnak jelzi, pedig semmi nincs rajta. Nah? A telepitő divere van ott amit te nem látsz és törölhetettlen.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1108 Dátum: 2010. április 10. - 01:15:50 » |
|
Normális Matek Másrészt nemárt, ha leformázod NTFS-be, mert bár nekem is abban volt a leírás szerint, de közben meg olyan FAT32-ben volt, hogy csak na!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1109 Dátum: 2010. április 10. - 07:07:32 » |
|
Oké, tudom, hogy 1000-el szoroznak a gyártók, de a maradékot eleve foglaltnak jelzi, pedig semmi nincs rajta. Nah? A telepitő divere van ott amit te nem látsz és törölhetettlen. Semmi sem törölhetetlen, legfeljebb nem tanácsos. Lehet ott esetleg titkosító szoftver, backup program (hardveres gombbal indítható), egyéb okosság. Nézz utána a leírásában!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|