diablo77
|
|
« Hozzászólás #1005 Dátum: 2010. Február 15. - 16:34:40 » |
|
Diablo! Megcsináltam, amit írtál nem segített. Sajnálom. Azért az elég érdekes, hogy normál módban nem engedi eltávolítani az eszközök közül. Ha hazajössz, szivesen megnézem. Addig is megpróbálok még agyalni rajta. Normál mdban távolította el az illesztőprogit. Sajnos viszont tegnap óta nem hajlandó bizonyos fájlokat cd-ről beolvasni. filmeket sem. Egy ideig az avi formátumra gyaakodtam, így viszont a rendes, gyári dvd-t nem értem... Csak azért írtam, mert múltkor azt írtad, hogy normál módban nem engedi kiválasztani az eltávolítást. Milyen fájlokat nem hajlandó? Bizonyos típusokat vagy mástól függ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1006 Dátum: 2010. Február 15. - 17:02:19 » |
|
Diablo! Megcsináltam, amit írtál nem segített. Sajnálom. Azért az elég érdekes, hogy normál módban nem engedi eltávolítani az eszközök közül. Ha hazajössz, szivesen megnézem. Addig is megpróbálok még agyalni rajta. Normál mdban távolította el az illesztőprogit. Sajnos viszont tegnap óta nem hajlandó bizonyos fájlokat cd-ről beolvasni. filmeket sem. Egy ideig az avi formátumra gyaakodtam, így viszont a rendes, gyári dvd-t nem értem... Csak azért írtam, mert múltkor azt írtad, hogy normál módban nem engedi kiválasztani az eltávolítást. Milyen fájlokat nem hajlandó? Bizonyos típusokat vagy mástól függ? avi, jpg. Csak ezek vannak cd-n.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1007 Dátum: 2010. Február 15. - 19:26:45 » |
|
Diablo! Megcsináltam, amit írtál nem segített. Sajnálom. Azért az elég érdekes, hogy normál módban nem engedi eltávolítani az eszközök közül. Ha hazajössz, szivesen megnézem. Addig is megpróbálok még agyalni rajta. Normál mdban távolította el az illesztőprogit. Sajnos viszont tegnap óta nem hajlandó bizonyos fájlokat cd-ről beolvasni. filmeket sem. Egy ideig az avi formátumra gyaakodtam, így viszont a rendes, gyári dvd-t nem értem... Csak azért írtam, mert múltkor azt írtad, hogy normál módban nem engedi kiválasztani az eltávolítást. Milyen fájlokat nem hajlandó? Bizonyos típusokat vagy mástól függ? avi, jpg. Csak ezek vannak cd-n. Szóval akkor ami lemezen van azt nem nyitja meg? Vagy van azért amit megnyit lemezről? A lemezt felismeri?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1008 Dátum: 2010. Február 15. - 20:21:23 » |
|
Diablo! Megcsináltam, amit írtál nem segített. Sajnálom. Azért az elég érdekes, hogy normál módban nem engedi eltávolítani az eszközök közül. Ha hazajössz, szivesen megnézem. Addig is megpróbálok még agyalni rajta. Normál mdban távolította el az illesztőprogit. Sajnos viszont tegnap óta nem hajlandó bizonyos fájlokat cd-ről beolvasni. filmeket sem. Egy ideig az avi formátumra gyaakodtam, így viszont a rendes, gyári dvd-t nem értem... Csak azért írtam, mert múltkor azt írtad, hogy normál módban nem engedi kiválasztani az eltávolítást. Milyen fájlokat nem hajlandó? Bizonyos típusokat vagy mástól függ? avi, jpg. Csak ezek vannak cd-n. Szóval akkor ami lemezen van azt nem nyitja meg? Vagy van azért amit megnyit lemezről? A lemezt felismeri? Lemezt felismer és néhány fájt megnyit, de nem mindegyiket. Nem értem, nem logikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1009 Dátum: 2010. Február 15. - 20:27:17 » |
|
Diablo! Megcsináltam, amit írtál nem segített. Sajnálom. Azért az elég érdekes, hogy normál módban nem engedi eltávolítani az eszközök közül. Ha hazajössz, szivesen megnézem. Addig is megpróbálok még agyalni rajta. Normál mdban távolította el az illesztőprogit. Sajnos viszont tegnap óta nem hajlandó bizonyos fájlokat cd-ről beolvasni. filmeket sem. Egy ideig az avi formátumra gyaakodtam, így viszont a rendes, gyári dvd-t nem értem... Csak azért írtam, mert múltkor azt írtad, hogy normál módban nem engedi kiválasztani az eltávolítást. Milyen fájlokat nem hajlandó? Bizonyos típusokat vagy mástól függ? avi, jpg. Csak ezek vannak cd-n. Szóval akkor ami lemezen van azt nem nyitja meg? Vagy van azért amit megnyit lemezről? A lemezt felismeri? Lemezt felismer és néhány fájt megnyit, de nem mindegyiket. Nem értem, nem logikus. Ez tényleg nem logikus. Esetleg a lemez külső vagy belső felét olvassa csak, a többit nem Bár ilyenről még nem hallottam. Csak hangosan gondolkozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1010 Dátum: 2010. Február 16. - 20:40:30 » |
|
Diablo! Megcsináltam, amit írtál nem segített. Sajnálom. Azért az elég érdekes, hogy normál módban nem engedi eltávolítani az eszközök közül. Ha hazajössz, szivesen megnézem. Addig is megpróbálok még agyalni rajta. Normál mdban távolította el az illesztőprogit. Sajnos viszont tegnap óta nem hajlandó bizonyos fájlokat cd-ről beolvasni. filmeket sem. Egy ideig az avi formátumra gyaakodtam, így viszont a rendes, gyári dvd-t nem értem... Csak azért írtam, mert múltkor azt írtad, hogy normál módban nem engedi kiválasztani az eltávolítást. Milyen fájlokat nem hajlandó? Bizonyos típusokat vagy mástól függ? avi, jpg. Csak ezek vannak cd-n. Szóval akkor ami lemezen van azt nem nyitja meg? Vagy van azért amit megnyit lemezről? A lemezt felismeri? Lemezt felismer és néhány fájt megnyit, de nem mindegyiket. Nem értem, nem logikus. Ez tényleg nem logikus. Esetleg a lemez külső vagy belső felét olvassa csak, a többit nem Bár ilyenről még nem hallottam. Csak hangosan gondolkozom. Bocs, hogy beleszólok, de milyen lemez..? Mert volt már olyan lemezem, ami nagyon hamar "elfelejtette" az adatokat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1011 Dátum: 2010. Február 16. - 21:10:18 » |
|
Diablo! Megcsináltam, amit írtál nem segített. Sajnálom. Azért az elég érdekes, hogy normál módban nem engedi eltávolítani az eszközök közül. Ha hazajössz, szivesen megnézem. Addig is megpróbálok még agyalni rajta. Normál mdban távolította el az illesztőprogit. Sajnos viszont tegnap óta nem hajlandó bizonyos fájlokat cd-ről beolvasni. filmeket sem. Egy ideig az avi formátumra gyaakodtam, így viszont a rendes, gyári dvd-t nem értem... Csak azért írtam, mert múltkor azt írtad, hogy normál módban nem engedi kiválasztani az eltávolítást. Milyen fájlokat nem hajlandó? Bizonyos típusokat vagy mástól függ? avi, jpg. Csak ezek vannak cd-n. Szóval akkor ami lemezen van azt nem nyitja meg? Vagy van azért amit megnyit lemezről? A lemezt felismeri? Lemezt felismer és néhány fájt megnyit, de nem mindegyiket. Nem értem, nem logikus. Ez tényleg nem logikus. Esetleg a lemez külső vagy belső felét olvassa csak, a többit nem Bár ilyenről még nem hallottam. Csak hangosan gondolkozom. Bocs, hogy beleszólok, de milyen lemez..? Mert volt már olyan lemezem, ami nagyon hamar "elfelejtette" az adatokat.. Változó. Maxwell, Sony, nem piacos occó lemez. Hardware hibára gyanakszom továbbra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1012 Dátum: 2010. Február 17. - 22:17:21 » |
|
Változó. Maxwell, Sony, nem piacos occó lemez. Hardware hibára gyanakszom továbbra is.
Az sem lehetetlen. Sajnos a kollégámnak is most halt meg az Asus laptopjában, ráadásul úgy megtervezték a laptopját, hogy szabványos laptop-írót bele sem tud tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1013 Dátum: 2010. Február 18. - 20:53:58 » |
|
Változó. Maxwell, Sony, nem piacos occó lemez. Hardware hibára gyanakszom továbbra is.
Az sem lehetetlen. Sajnos a kollégámnak is most halt meg az Asus laptopjában, ráadásul úgy megtervezték a laptopját, hogy szabványos laptop-írót bele sem tud tenni. Hát nekem is behalt az Asus notiban a DVD-ROM. Vettem újat, HP. Nem olvas be semmit. Vis****aktam a régit, láss csudát, jó!! Tiszta tvájlájtzón Így aztán van egy eladó ( asszem Lightscribe-os ) új, HP slim DVD-ROM eladó. ATA csatolós. Nagy valószínűséggel driver hiány miatt nem ment. A neten sehol sem találtam hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1014 Dátum: 2010. Február 18. - 21:07:15 » |
|
Az sem lehetetlen. Sajnos a kollégámnak is most halt meg az Asus laptopjában, ráadásul úgy megtervezték a laptopját, hogy szabványos laptop-írót bele sem tud tenni. Hát nekem is behalt az Asus notiban a DVD-ROM. Vettem újat, HP. Nem olvas be semmit. Vis****aktam a régit, láss csudát, jó!! Tiszta tvájlájtzón Így aztán van egy eladó ( asszem Lightscribe-os ) új, HP slim DVD-ROM eladó. ATA csatolós. Nagy valószínűséggel driver hiány miatt nem ment. A neten sehol sem találtam hozzá. DVD meghajtókhóz nem kell driver, sem CD meghajtóhoz. Mindegyik szabványos drivert használ, amit ismer a Windows bármelyik változata (na jó, a Win 95 nem biztos, arra már nem emlékszem). Nálad szerintem csak érintkezési gond volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1015 Dátum: 2010. Február 23. - 13:13:04 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 23. - 13:14:55 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1016 Dátum: 2010. Február 23. - 21:45:59 » |
|
Az sem lehetetlen. Sajnos a kollégámnak is most halt meg az Asus laptopjában, ráadásul úgy megtervezték a laptopját, hogy szabványos laptop-írót bele sem tud tenni. Hát nekem is behalt az Asus notiban a DVD-ROM. Vettem újat, HP. Nem olvas be semmit. Vis****aktam a régit, láss csudát, jó!! Tiszta tvájlájtzón Így aztán van egy eladó ( asszem Lightscribe-os ) új, HP slim DVD-ROM eladó. ATA csatolós. Nagy valószínűséggel driver hiány miatt nem ment. A neten sehol sem találtam hozzá. DVD meghajtókhóz nem kell driver, sem CD meghajtóhoz. Mindegyik szabványos drivert használ, amit ismer a Windows bármelyik változata (na jó, a Win 95 nem biztos, arra már nem emlékszem). Nálad szerintem csak érintkezési gond volt. ...És ezt miért ma dobja ki olvasatlannak a rendszer.. ? Nem tudom, rendesen bekattant a helyére. Fel is pörgeti a lemzt, de itt meg is akad. Az új. Folyamatosan csak felpörög-fék-felpörög-fék stb. Amúgy a lightscribe-hoz sem kéne driver, vagy vmi progi..? Szerintem de.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1017 Dátum: 2010. Február 24. - 08:17:30 » |
|
Az sem lehetetlen. Sajnos a kollégámnak is most halt meg az Asus laptopjában, ráadásul úgy megtervezték a laptopját, hogy szabványos laptop-írót bele sem tud tenni. Hát nekem is behalt az Asus notiban a DVD-ROM. Vettem újat, HP. Nem olvas be semmit. Vis****aktam a régit, láss csudát, jó!! Tiszta tvájlájtzón Így aztán van egy eladó ( asszem Lightscribe-os ) új, HP slim DVD-ROM eladó. ATA csatolós. Nagy valószínűséggel driver hiány miatt nem ment. A neten sehol sem találtam hozzá. DVD meghajtókhóz nem kell driver, sem CD meghajtóhoz. Mindegyik szabványos drivert használ, amit ismer a Windows bármelyik változata (na jó, a Win 95 nem biztos, arra már nem emlékszem). Nálad szerintem csak érintkezési gond volt. ...És ezt miért ma dobja ki olvasatlannak a rendszer.. ? Nem tudom, rendesen bekattant a helyére. Fel is pörgeti a lemzt, de itt meg is akad. Az új. Folyamatosan csak felpörög-fék-felpörög-fék stb. Amúgy a lightscribe-hoz sem kéne driver, vagy vmi progi..? Szerintem de. az eszközkezelőben nem jelez hibát?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1018 Dátum: 2010. Február 24. - 08:48:00 » |
|
Az sem lehetetlen. Sajnos a kollégámnak is most halt meg az Asus laptopjában, ráadásul úgy megtervezték a laptopját, hogy szabványos laptop-írót bele sem tud tenni. Hát nekem is behalt az Asus notiban a DVD-ROM. Vettem újat, HP. Nem olvas be semmit. Vis****aktam a régit, láss csudát, jó!! Tiszta tvájlájtzón Így aztán van egy eladó ( asszem Lightscribe-os ) új, HP slim DVD-ROM eladó. ATA csatolós. Nagy valószínűséggel driver hiány miatt nem ment. A neten sehol sem találtam hozzá. DVD meghajtókhóz nem kell driver, sem CD meghajtóhoz. Mindegyik szabványos drivert használ, amit ismer a Windows bármelyik változata (na jó, a Win 95 nem biztos, arra már nem emlékszem). Nálad szerintem csak érintkezési gond volt. ...És ezt miért ma dobja ki olvasatlannak a rendszer.. ? Nem tudom, rendesen bekattant a helyére. Fel is pörgeti a lemzt, de itt meg is akad. Az új. Folyamatosan csak felpörög-fék-felpörög-fék stb. Amúgy a lightscribe-hoz sem kéne driver, vagy vmi progi..? Szerintem de. az eszközkezelőben nem jelez hibát? Nem. "Ez az eszköz megfelelően működik."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1019 Dátum: 2010. Február 24. - 09:04:47 » |
|
Az sem lehetetlen. Sajnos a kollégámnak is most halt meg az Asus laptopjában, ráadásul úgy megtervezték a laptopját, hogy szabványos laptop-írót bele sem tud tenni. Hát nekem is behalt az Asus notiban a DVD-ROM. Vettem újat, HP. Nem olvas be semmit. Vis****aktam a régit, láss csudát, jó!! Tiszta tvájlájtzón Így aztán van egy eladó ( asszem Lightscribe-os ) új, HP slim DVD-ROM eladó. ATA csatolós. Nagy valószínűséggel driver hiány miatt nem ment. A neten sehol sem találtam hozzá. DVD meghajtókhóz nem kell driver, sem CD meghajtóhoz. Mindegyik szabványos drivert használ, amit ismer a Windows bármelyik változata (na jó, a Win 95 nem biztos, arra már nem emlékszem). Nálad szerintem csak érintkezési gond volt. ...És ezt miért ma dobja ki olvasatlannak a rendszer.. ? Nem tudom, rendesen bekattant a helyére. Fel is pörgeti a lemzt, de itt meg is akad. Az új. Folyamatosan csak felpörög-fék-felpörög-fék stb. Amúgy a lightscribe-hoz sem kéne driver, vagy vmi progi..? Szerintem de. az eszközkezelőben nem jelez hibát? Nem. "Ez az eszköz megfelelően működik." A lightscribehoz kell még egy driver. Innen tudod letölteni. http://lightscribe.com/downloadSection/index.aspx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|