akidobos
|
|
« Hozzászólás #945 Dátum: 2009. December 06. - 21:15:15 » |
|
Ezeket a linkeket én nem tudom megnyitni. Mindegyik a legújabb Flash playert követeli. Letöltöttem, telepítettem, de nincs változás. Ötlet?
Restart telepítés után és ActiveX engedélyezése.Vagy lehet lassú a kapcsolatod.Ennyi ötletem van..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #946 Dátum: 2009. December 06. - 21:41:32 » |
|
Ezeket a linkeket én nem tudom megnyitni. Mindegyik a legújabb Flash playert követeli. Letöltöttem, telepítettem, de nincs változás. Ötlet?
Restart telepítés után és ActiveX engedélyezése.Vagy lehet lassú a kapcsolatod.Ennyi ötletem van.. Lassú netkapcsolat. Én is erre tippelnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #947 Dátum: 2009. December 06. - 21:42:35 » |
|
Restart telepítés után és ActiveX engedélyezése.Vagy lehet lassú a kapcsolatod.Ennyi ötletem van.. Az van, hogy két napja ugyanerről a kapcsolatról működött. Lehet, h nem indítottam újara? Majd megpróbálom.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #948 Dátum: 2009. December 07. - 15:55:10 » |
|
Tippeket várnék gamer egér beszerzéséhez. Ki milyet használ/ajánl, és miért? Vmi ilyesmire gondoltam: http://www.pcx.hu/termek/logitech-g9-09342A Genius Ergo 550-nek talán jobbak a beállítási lehetőségei, de nem cserélhető benne a súly (mondjuk még soha nem volt súlyozható egerem - igaz ez se nekem lesz - de biztosan hasznos dolog, ha a legtöbbe beépítik). Személy szerint előnyben részesítem a vezeték nélküli cuccokat, de játékos kivitelnél azt nem nagyon ajánlják (illetve most már van, de jóval drágábban). 15 pénz magasságában gondolkozom a dolgon. Ötletek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #949 Dátum: 2009. December 08. - 11:22:17 » |
|
Hozzaertokhoz fordulnek, PC gondban. A 3 eves Laptopom egy furcsa kellemetlen szokast vett a felyebe, egy bizonyos ido utan (ami kb.1 ora +/-?) egyszeruen leall. Amit meg tapasztaltam az ugyben, hogy olyankor jocskan meleg a szellozo nyilas kornyeken. Ja es szinte kifelejtettem, egy Fujitsu Siemens AMILO L7320- rol van szoo. Ha van valakinek otlete, javaslata ez ugyben megkoszonnem.
Tuti ráférne egy belső tisztítás. Próbáld akksi nélkül használni, hogy úgy is leáll e. Igen azt mar probaltam a fiam tanacsara de egykutya, ugy is leallt, Tehat marad a tisztitas. Koszi Na vegre megtortent a Tisztitas suritett levegovel 1,5-2 atm.-val, volt benne por-trutymo jocskan , de ami a lenyeg hogy ujjra eledt teljesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #950 Dátum: 2009. December 08. - 15:01:05 » |
|
Restart telepítés után és ActiveX engedélyezése.Vagy lehet lassú a kapcsolatod.Ennyi ötletem van.. Az van, hogy két napja ugyanerről a kapcsolatról működött. Lehet, h nem indítottam újara? Majd megpróbálom. Újra telepítettem, gépet újraindítottam, eredmény ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #951 Dátum: 2009. December 08. - 15:17:37 » |
|
Most meg nagyon lelassult a gép.Főleg gépelés közben megáll és másodpercekig tart, amíg a gépelt szöveg megjelenik. Megnéztem, a CPU 100% kihasnáltságon rohangál. Mitől?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #952 Dátum: 2009. December 08. - 15:26:59 » |
|
És ilyen már történt valakivel:
elmentem a géptől egy picit, mire visszajöttem egy új ablak van nyitva.
FIREFOX ÖSSZEOMLOTT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #953 Dátum: 2009. December 08. - 15:28:00 » |
|
Most meg nagyon lelassult a gép.Főleg gépelés közben megáll és másodpercekig tart, amíg a gépelt szöveg megjelenik. Megnéztem, a CPU 100% kihasnáltságon rohangál. Mitől?
szerintem sok folyamat megy egyszerre a háttérben, amit nem látsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #954 Dátum: 2009. December 08. - 22:19:51 » |
|
Cap! Ott nagy gondok vannak,sürgősen eressz rá valami kolyabb rovarírtót!! Előtte még megpróbálhatod beazonosítani,mi az amitől ekkora étvágya van prociilag: Crtl+Alt+Del-el a feladatkezelőt nyitsd meg és a folyamatok fülre kattintva,aztán a CPU fülre kattintva növekvő/csökkenő sorrendbe helyezi a listát használattól függően.Innen ki lehet lőni (del,vagy jobb klikk->folyamat/folyamatstruktúra leállítása).Van úgy hogy visszajön,akkor tuti rosszindulatú a dolog.Néha az a legjobb,ha újrahúzza az ember a vindózt.Gondolom vittél magaddal néhány Win telepítőt... (Ralfi nem babrált a géppel..? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 08. - 22:24:33 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #955 Dátum: 2009. December 08. - 22:21:57 » |
|
elrontottam,nem akartam újat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #956 Dátum: 2009. December 08. - 22:41:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #957 Dátum: 2009. December 09. - 01:59:02 » |
|
Köszi!
G-Data Security fut rajta, jogtisztán. Telepítőt nem hoztam. A lassúság probléma elmúlt, majd iccaka futtatok rajta egy vírusellenőrzést. Vasárnap volt az utolsó, akkor nem talált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #958 Dátum: 2009. December 09. - 15:53:21 » |
|
Tippeket várnék gamer egér beszerzéséhez. Ki milyet használ/ajánl, és miért? Vmi ilyesmire gondoltam: http://www.pcx.hu/termek/logitech-g9-09342A Genius Ergo 550-nek talán jobbak a beállítási lehetőségei, de nem cserélhető benne a súly (mondjuk még soha nem volt súlyozható egerem - igaz ez se nekem lesz - de biztosan hasznos dolog, ha a legtöbbe beépítik). Személy szerint előnyben részesítem a vezeték nélküli cuccokat, de játékos kivitelnél azt nem nagyon ajánlják (illetve most már van, de jóval drágábban). 15 pénz magasságában gondolkozom a dolgon. Ötletek? Ezek szerint senki nem használ ilyesmit.?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #959 Dátum: 2009. December 09. - 16:22:05 » |
|
Tippeket várnék gamer egér beszerzéséhez. Ki milyet használ/ajánl, és miért? Vmi ilyesmire gondoltam: http://www.pcx.hu/termek/logitech-g9-09342A Genius Ergo 550-nek talán jobbak a beállítási lehetőségei, de nem cserélhető benne a súly (mondjuk még soha nem volt súlyozható egerem - igaz ez se nekem lesz - de biztosan hasznos dolog, ha a legtöbbe beépítik). Személy szerint előnyben részesítem a vezeték nélküli cuccokat, de játékos kivitelnél azt nem nagyon ajánlják (illetve most már van, de jóval drágábban). 15 pénz magasságában gondolkozom a dolgon. Ötletek? Ezek szerint senki nem használ ilyesmit.? Nem nagyon, még kormányt se, amennyit én játszom.... De a Logitech csak jó lehet, legalábbis nekem csak jó tapasztalatom van vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|