captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #780 Dátum: 2009. Október 26. - 18:20:23 » |
|
Notinál valamelyik funkció gomb,kis piktogram van rajta,de az FN gombbal együtt kell.Nálam Aceren pl. Fn+F7.
Ez is Acer. De a Fn+F7 az teljesen lekapcsolja a touchpod-t.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #781 Dátum: 2009. Október 26. - 21:33:46 » |
|
jja,akkor félreértettem a dolgot....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #782 Dátum: 2009. Október 26. - 21:48:23 » |
|
Notinál valamelyik funkció gomb,kis piktogram van rajta,de az FN gombbal együtt kell.Nálam Aceren pl. Fn+F7.
Ez is Acer. De a Fn+F7 az teljesen lekapcsolja a touchpod-t. Startmenü/vezérlőpult/egér/koppintás PIPA KI
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 26. - 21:57:51 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #783 Dátum: 2009. Október 27. - 10:05:09 » |
|
Ez is Acer. De a Fn+F7 az teljesen lekapcsolja a touchpod-t. Startmenü/vezérlőpult/egér/koppintás PIPA KI Sajnos nincs ilyen opció, csak a sebességet tudom levenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #784 Dátum: 2009. Október 27. - 10:08:30 » |
|
Diablo! S.O.S. Az asztali PC-n, ahol most volt vinyó csere meg RAM upgrade ma reggel nem münködik a billentyűzet. A Windows update meg az újrainstallálás óta nem megy. Miért? *** UPDATE *** A billentyűzet törött csatlakozóláb miatt kaput. Vehetek újat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 27. - 10:31:26 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #785 Dátum: 2009. Október 27. - 14:28:18 » |
|
Ez is Acer. De a Fn+F7 az teljesen lekapcsolja a touchpod-t. Startmenü/vezérlőpult/egér/koppintás PIPA KI Az a markoló lesz. Cap-nak meg a bal gomb funkcióval van gondja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #786 Dátum: 2009. Október 27. - 17:01:01 » |
|
Ez is Acer. De a Fn+F7 az teljesen lekapcsolja a touchpod-t. Startmenü/vezérlőpult/egér/koppintás PIPA KI Az a markoló lesz. Cap-nak meg a bal gomb funkcióval van gondja. Nem, nem. A beépített egér koppintós funkcióját szeretném kikapcsolni. De nem megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #787 Dátum: 2009. Október 27. - 18:33:24 » |
|
Hogy-hogy koppintós funkció?Ezt nemértem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #788 Dátum: 2009. Október 27. - 18:34:25 » |
|
Tudod, amikor nem a gombbal klikkelsz, hanem a magára az egérre koppintasz rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #789 Dátum: 2009. Október 27. - 19:07:18 » |
|
Tudod, amikor nem a gombbal klikkelsz, hanem a magára az egérre koppintasz rá. "Koppintás": amikor nem az egér gombját használod, hanem a tapi padra ütsz, és ez egyenértékű a bal egár gomb használatával. "Markolás": ha be van kapcsolva, akkor a dupla kattintás után a megfogott elem (pl. parancs ikon) akkor is fogva marad, ha elengeded a tapi padot. utána is odébb tudod húzni. Ez egészen addig így marad, amíg nem kattintasz újra. Ez a funkció be/ki kapcsolható a már említett módon, a gomb helyettesítése a koppintással nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #790 Dátum: 2009. Október 27. - 19:13:16 » |
|
A windows updatere: nincsenek esetleg letiltva az ActiveX vezérlők? Mert akkor nem megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #791 Dátum: 2009. Október 28. - 08:07:58 » |
|
A windows updatere: nincsenek esetleg letiltva az ActiveX vezérlők? Mert akkor nem megy.
Azt hol tudom megnézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #792 Dátum: 2009. Október 28. - 08:56:51 » |
|
Tudod, amikor nem a gombbal klikkelsz, hanem a magára az egérre koppintasz rá. És azt akarod elérni,hogy a nyilat tudd ugyan húzogatni,de a koppintásos műveletek ne működjenek,csak a gombbal..? Nahát...én még ilyenről nem is hallottam.De szerintem csak a saját driverével lehetne ezt ki/be kapcsolgatni.De nálam még azzal se..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #793 Dátum: 2009. Október 28. - 09:08:00 » |
|
Ez is Acer. De a Fn+F7 az teljesen lekapcsolja a touchpod-t. Startmenü/vezérlőpult/egér/koppintás PIPA KI Az a markoló lesz. Cap-nak meg a bal gomb funkcióval van gondja. Nem, nem. A beépített egér koppintós funkcióját szeretném kikapcsolni. De nem megy. nekem is acer-em van és van benne ilyen funkció.Na mindegy a tucpad drivert innen tölcsd le és telepicsd.xp és vista is ott van http://komku.blogspot.com/2008/09/acer-aspire-5530-and-5530g-windows-xp.html Vagy a google-ba üsd be a lapi nevét és tipusmegjelölését utánna irva driver és ha szerencséd van az összes drivert megtalálod hozzá egy helyen.Én igy kerestem:acer aspire5530 driver.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 28. - 09:12:08 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #794 Dátum: 2009. Október 28. - 09:46:49 » |
|
Nekem Synaptics tapipad van,most töltöm a legfrissebb drivert,kíváncsi vagyok most már erre a dologra,nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|