captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #735 Dátum: 2009. Október 06. - 21:26:12 » |
|
Láttam indításkor a set up- ot. Szerelő volt, vinyó halott.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #736 Dátum: 2009. Október 06. - 21:29:22 » |
|
BAD sectoros, menthető?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #737 Dátum: 2009. Október 09. - 20:40:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #738 Dátum: 2009. Október 09. - 22:32:59 » |
|
BAD sectoros, menthető? Nem. De talán az adatok nagy része menthető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #739 Dátum: 2009. Október 09. - 22:59:08 » |
|
Jó kis kormány ez, nekem is van egy. Viszont szériahibája, hogy a pedál potija igen hamar tönkremegy. Sőt, több embernél a fék egyik rugója is eltört (nálam is) Ezek mondjuk házilag egyszerűen orvosolhatók, csak macera. Ami most jó vétel még, az a Logitech G25. Én 64-ért vettem, de mivel megjelent az utódja (G27 = 101.000,- Ft ) Ezért most 34-37E-ért beszerezhető. Csillagos 5-ös kormány. 3 pedál, szekvenciális, és 6 sebességes H pattern + hátramenet. 10 gomb + POV
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #740 Dátum: 2009. Október 10. - 08:18:24 » |
|
Jó kis kormány ez, nekem is van egy. Viszont szériahibája, hogy a pedál potija igen hamar tönkremegy. Sőt, több embernél a fék egyik rugója is eltört (nálam is) Ezek mondjuk házilag egyszerűen orvosolhatók, csak macera. Ami most jó vétel még, az a Logitech G25. Én 64-ért vettem, de mivel megjelent az utódja (G27 = 101.000,- Ft ) Ezért most 34-37E-ért beszerezhető. Csillagos 5-ös kormány. 3 pedál, szekvenciális, és 6 sebességes H pattern + hátramenet. 10 gomb + POV Ezekről a hibákról én is hallottam, de nálam nem jöttek elő a 3 év alatt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #741 Dátum: 2009. Október 10. - 08:36:43 » |
|
Jó kis kormány ez, nekem is van egy. Viszont szériahibája, hogy a pedál potija igen hamar tönkremegy. Sőt, több embernél a fék egyik rugója is eltört (nálam is) Ezek mondjuk házilag egyszerűen orvosolhatók, csak macera. Ami most jó vétel még, az a Logitech G25. Én 64-ért vettem, de mivel megjelent az utódja (G27 = 101.000,- Ft ) Ezért most 34-37E-ért beszerezhető. Csillagos 5-ös kormány. 3 pedál, szekvenciális, és 6 sebességes H pattern + hátramenet. 10 gomb + POV Ezekről a hibákról én is hallottam, de nálam nem jöttek elő a 3 év alatt. Én több mint 3 évet használtam, most kollégám nyúzza szintén 3 éve, és nála még nem jelentkeztek ezek a gondok. Én kb. 11-12 éve szimezek, elég sok magyar bajnokságban ill külföldi főleg endurance (6-12-24 órás) ligákban nyomtam, úgy hogy volt terhelés A magyar szimesek 80%-a ezt használta és garanciaidőn belül nagyon sokuknak előjött a potis gond. Persze "normál" használat mellett évekig elhúzza. Én most már 3 éve G25-öt használok, és a pedáljai, kormánya kifogástalanok. Egy gyenge pontja van, az a H pattern. Nekem 2 év után megadta magát. Megcsináltam, de a hátramenet nem működik, nem mintha hiányozna Viszont a G27-ben nem tudom mi kerül 101.000-be? Finomítottak a mechanikáján, csendesebb lett, de ugyanaz, mint a G25, annyi különbséggel, hogy a H patternt nem lehet átváltani szekvenciális állásba, viszont tettek rá ledeket...(wow) Szóval szerintem még kevesebbet is tud. Na mindegy, én nem érthetek az üzletpolitikához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #742 Dátum: 2009. Október 10. - 08:43:57 » |
|
Ja te hivatásos vagy, én meg csak hétvégi sofőr.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #743 Dátum: 2009. Október 10. - 15:44:48 » |
|
Tud valaki olyan DVD borító készítő programot, amivel igényes borítókat lehet készíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #744 Dátum: 2009. Október 10. - 15:50:56 » |
|
Tud valaki olyan DVD borító készítő programot, amivel igényes borítókat lehet készíteni?
Én Néróval szoktam, de nem túl igényes...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #745 Dátum: 2009. Október 10. - 15:58:47 » |
|
Én Néróval szoktam, de nem túl igényes... Hát ez a bajom nekem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #746 Dátum: 2009. Október 11. - 16:39:10 » |
|
Én Néróval szoktam, de nem túl igényes... Hát ez a bajom nekem is. Tokra, vagy magára a lemezre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #747 Dátum: 2009. Október 11. - 18:02:10 » |
|
Most jelezte kollégám, hogy a következő hajóbn nagyon nagy szükségem lesz a laptopomra. Mivel a hajó gépe nem jó állapotban van (miért nem vesznek akkor újat?! ) az elődeimisabiztosabb saját gépet használták. Sajnos az enyém avítos: - alig 512 mb memória, lassú (nem lehet 1 GB-ra fejleszteni) - optikai meghajtó nem münködik, 20000 forint egy külső - akku kész, egy utángyártott új 32000 forint Ez kb. 50000 forint a gépre. Talán egy újabb jobban megérné? De én nem szeretnék Vista-t, bár azt mondják jó. Látam egy bika Acer-t, de milyen a minősége? Vista Home fut rajta... Valakinek egy jófajta ajánlata, netán tanácsa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #748 Dátum: 2009. Október 11. - 18:12:48 » |
|
Most jelezte kollégám, hogy a következő hajóbn nagyon nagy szükségem lesz a laptopomra. Mivel a hajó gépe nem jó állapotban van (miért nem vesznek akkor újat?! ) az elődeimisabiztosabb saját gépet használták. Sajnos az enyém avítos: - alig 512 mb memória, lassú (nem lehet 1 GB-ra fejleszteni) - optikai meghajtó nem münködik, 20000 forint egy külső - akku kész, egy utángyártott új 32000 forint Ez kb. 50000 forint a gépre. Talán egy újabb jobban megérné? De én nem szeretnék Vista-t, bár azt mondják jó. Látam egy bika Acer-t, de milyen a minősége? Vista Home fut rajta... Valakinek egy jófajta ajánlata, netán tanácsa? Ha nem akarsz Vistát, akkor nézz Asus-t. Azokra még lehet a lentebbi kategóriásokra XP-t tenni, és 2 év gar van rájuk. Vagy még a szintén alsóbb kategóriás Toshiba. Szintén 2 évvel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #749 Dátum: 2009. Október 11. - 20:31:29 » |
|
Én ajánlanám az Acert, több éve használunk suliba ilyen laptopokat, teljesen korrekt teljesítmény baráti áron. Egy barátom épp most válna meg egy Acer laptoptól, mert nem használja egyáltalán, van céges. 1 vagy 1,5 éves viszont az ára 100e (újonnan 180e volt). Webkamerán kívül van benne minden jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|