Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #465 Dátum: 2009. Január 15. - 18:20:48 » |
|
Próbáld meg ezzel. Easy CD-DA Extractor
Vagy Ashampoo Burning StudioHi-hi... Petinek szúnyog homályosítja el a látását... ; kb. 10 centivel lejjebb, mintha ua. lenne a javaslat ... Nem szúnyog az, hanem rum!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #466 Dátum: 2009. Január 20. - 11:42:29 » |
|
Nem szúnyog az, hanem rum! Jóvannna!!! Nem láttam! Nem rum volt, hanem pálinka.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #467 Dátum: 2009. Január 20. - 13:29:57 » |
|
Megadta magát a DVD íróm a laptopban. (nemrég meg az asztali gépé mondta be az unalmast - így most nincs egy használható sem) Tud valaki jó áron szerezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #468 Dátum: 2009. Január 20. - 14:34:35 » |
|
Megadta magát a DVD íróm a laptopban. (nemrég meg az asztali gépé mondta be az unalmast - így most nincs egy használható sem) Tud valaki jó áron szerezni?
Kérdezd meg BeZe cartársat, neki boltja van a Fáy utcában! (BL Computer).
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mottika
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #469 Dátum: 2009. Január 23. - 16:04:52 » |
|
Sziasztok meg tudjátok mondani, hogy az igó8 szovfert (jogtiszta) lehet frisiteni? Sok olyan utcával találkoztam, ami a legfriseb térképen sincs rajta nem, hogy a gps-n.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #470 Dátum: 2009. Január 23. - 19:01:10 » |
|
Sziasztok meg tudjátok mondani, hogy az igó8 szovfert (jogtiszta) lehet frisiteni? Sok olyan utcával találkoztam, ami a legfriseb térképen sincs rajta nem, hogy a gps-n.
Frissíteni lehet, de ha nincs rajta a legfrissebb kiadáson az utca, akkor nem tudsz tenni ellene. Legfeljebb bejelenteni a hibagyűjtő oldalukon. Nézz utána a honlapukon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #471 Dátum: 2009. Február 09. - 09:11:48 » |
|
Le lehet kérdezni XP-n, hogy bekapcsolás óta mennyi ideje megy a gép? Vagy valami hasonló..?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #472 Dátum: 2009. Február 09. - 12:35:02 » |
|
Le lehet kérdezni XP-n, hogy bekapcsolás óta mennyi ideje megy a gép? Vagy valami hasonló..?
Start menü / Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Eseménynapló
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #473 Dátum: 2009. Február 13. - 20:01:02 » |
|
Számítástechnikusok, ilyen boltban dolgozók! Keresek DVD-írót. Valami olcsó alaptípus kellene, nem kell tudnia bluray-t (vagy mifene ez az új forma). Milyet javasoltok? Láttam egy Samsung SH-S223F/BEWE típust, ami olcsó és állítólag jó. Árához képest tényleg jó? Állítólag ez tud dual layert is. és ez nem lenne baj, mert úgy hallom, hogy jönnek a két rétegű lemezek. Még valami. Lehet ezeket dobozban kapni? Valahol olvastam, hogy létezik olyan író, amihez még Nero telepítő cd is van. Valami ilyesmi de nem pont ez:
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #474 Dátum: 2009. Február 13. - 20:16:19 » |
|
Számítástechnikusok, ilyen boltban dolgozók! Keresek DVD-írót. Valami olcsó alaptípus kellene, nem kell tudnia bluray-t (vagy mifene ez az új forma). Milyet javasoltok? Láttam egy Samsung SH-S223F/BEWE típust, ami olcsó és állítólag jó. Árához képest tényleg jó? Állítólag ez tud dual layert is. és ez nem lenne baj, mert úgy hallom, hogy jönnek a két rétegű lemezek. Még valami. Lehet ezeket dobozban kapni? Valahol olvastam, hogy létezik olyan író, amihez még Nero telepítő cd is van. Valami ilyesmi de nem pont ez:
Akkor vegyél dobozos LG-t 2 év garral van és a RAM-ot is írja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #475 Dátum: 2009. Február 13. - 20:22:10 » |
|
javaslom, hogy nézd át a gepbolt.hu-t Tapasztalataim szerint ez az egyik legolcsóbb, és legjobban felszerelt nagyker. házhoz szállítással. egyébként én is samsung dual layer írót vettem. működik. a nero reklámoknak meg nem kell bedőlni, mert egy demo verziót fogsz kapni, amit gyakorlatilag semmire sem fogsz tudni használni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #476 Dátum: 2009. Február 13. - 20:26:28 » |
|
javaslom, hogy nézd át a gepbolt.hu-t Tapasztalataim szerint ez az egyik legolcsóbb, és legjobban felszerelt nagyker. házhoz szállítással. egyébként én is samsung dual layer írót vettem. működik. a nero reklámoknak meg nem kell bedőlni, mert egy demo verziót fogsz kapni, amit gyakorlatilag semmire sem fogsz tudni használni... A dobozos verziókban nem demo van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #477 Dátum: 2009. Február 13. - 21:13:30 » |
|
javaslom, hogy nézd át a gepbolt.hu-t Tapasztalataim szerint ez az egyik legolcsóbb, és legjobban felszerelt nagyker. házhoz szállítással. egyébként én is samsung dual layer írót vettem. működik. a nero reklámoknak meg nem kell bedőlni, mert egy demo verziót fogsz kapni, amit gyakorlatilag semmire sem fogsz tudni használni... Köszi, de nem szándékozom szállításra a termék felét pluszban kifizetni. Közelben mozdulnék érte, csak nincs kedvem végigfutni a boltokat, mert amúgy sem értek hozzá. Így aztán lehet eladnának nekem olyat, aminek az árán máshol jobbat kapok. Ezért érdekelne, hogy milyet érdemes. Max 5-6000-ig gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #478 Dátum: 2009. Február 13. - 21:19:27 » |
|
javaslom, hogy nézd át a gepbolt.hu-t Tapasztalataim szerint ez az egyik legolcsóbb, és legjobban felszerelt nagyker. házhoz szállítással. egyébként én is samsung dual layer írót vettem. működik. a nero reklámoknak meg nem kell bedőlni, mert egy demo verziót fogsz kapni, amit gyakorlatilag semmire sem fogsz tudni használni... A dobozos verziókban nem demo van... Igen, én is ezért gondoltam ilyenre, ugyanis az utólag letöltött Nero nem mindig válik be, ami meg nem a meghajtóhoz adott, az sokszor nem műxik rendesen. Melóhelyemen pl van valami essencial változat (ezt adták a géppel rá), de nem akarja megírni meg törölni az RW-s DVD-ket. (Új gép amúgy). Már Clone DVD-t akartam felrakni mérgemben, akkor fedeztem fel, hogy van egy Nero 8-as is a gépen, ami egyszerű, nem annyira csicsás, de tökéleteen viszi azt a DVD meghajtót. Azzal mindent egyszerűen meg tudok csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #479 Dátum: 2009. Február 13. - 21:20:42 » |
|
én az elmúlt 2 hónapban 3 gépet dobtam össze gépbolt-ból. ott mindegyiknél demo verzió jött sajna...
ha nem akarod kifizetni a szállítást, akkor a rendeléskor a legközelebbi viszonteladó partnert kiválasztod, és érte is mehetsz a boltba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|