peti74
|
|
« Hozzászólás #450 Dátum: 2009. Január 04. - 09:57:21 » |
|
Valami pofázik a gépemről. Sem a Spyware sem AVG nem talál semmit. De a forumon sokszor azt kapom, hogy 5mp elöbb már írtam erről a gépről. Plusz sokszor 2szer kell kattintani funkcióra, hogy aktiválódjon netezéskor. Mellesleg néha a csiga is gyorsabb.. ??
Ezt próbáld meg: http://www.ipon.hu/utils/Malwarebytes_Anti-MalwareVolt egy férgem, amit semmi más nem írtott le. Beépült az összes vinyóra, mindig visszajött! Ez legyalulta, spywarekereső után még 50 bogarat talált. Freeware, futtatás előtt frissítsd a vírus-adatbázist!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #451 Dátum: 2009. Január 04. - 14:30:23 » |
|
Ezt próbáld meg: http://www.ipon.hu/utils/Malwarebytes_Anti-MalwareVolt egy férgem, amit semmi más nem írtott le. Beépült az összes vinyóra, mindig visszajött! Ez legyalulta, spywarekereső után még 50 bogarat talált. Freeware, futtatás előtt frissítsd a vírus-adatbázist! Leszedtem, feltelepítettem, frissítettem, futtattam, de nálam nem talált semmit. Egyébként Spybot-Search & Destroy-t használok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #453 Dátum: 2009. Január 04. - 17:55:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #454 Dátum: 2009. Január 04. - 18:21:02 » |
|
Tegnap kitakarítottam a gépet, már kezdet hangos lenni. Hogy tud 1év alatt ennyi por összegyűlni. Ezért kell laptopot tartani,abba nem fér bele ennyi por.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #455 Dátum: 2009. Január 04. - 18:12:16 » |
|
Tegnap kitakarítottam a gépet, már kezdet hangos lenni. Hogy tud 1év alatt ennyi por összegyűlni. Ezért kell laptopot tartani,abba nem fér bele ennyi por. Te azt csak hiszed
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #456 Dátum: 2009. Január 04. - 18:21:55 » |
|
Hasonlókat én is gyűjtöttem szervizelésem során. Sajna mobillal készült, és nem adja vissza az igazi élményt Az utolsó képen egy villám által elégett Intel látható
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 04. - 18:32:08 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #457 Dátum: 2009. Január 04. - 18:55:53 » |
|
Egyébként Spybot-Search & Destroy-t használok.
Nekem az után lelte a sok mocskot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #458 Dátum: 2009. Január 14. - 09:04:53 » |
|
Valaki nem tudj véletlenül, hogy milyen program segítségével tudok audió cd-t írni, Flac és APE formátumból? A Nero még pluginal sem viszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #459 Dátum: 2009. Január 14. - 09:30:59 » |
|
Valaki nem tudj véletlenül, hogy milyen program segítségével tudok audió cd-t írni, Flac és APE formátumból? A Nero még pluginal sem viszi.
Próbáld meg ezzel. Easy CD-DA Extractor
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #460 Dátum: 2009. Január 14. - 09:43:31 » |
|
Próbáld meg ezzel. Easy CD-DA Extractor Köszi! Az sem jó. viszont megvan ami megírja. Ashampoo Burning Studio 8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #461 Dátum: 2009. Január 14. - 09:46:37 » |
|
Próbáld meg ezzel. Easy CD-DA Extractor Köszi! Az sem jó. viszont megvan ami megírja. Ashampoo Burning Studio 8 Érdekes, nekem simán kiírja. Lehet, hogy azért, mert nekem nem próbaverzió van. ezeket mind ismeri: 3G2, 3GP, AAC, AIFF, APE, FLAC, MP1, MP2, MP3, M4A, MP4, MPC, OGG, WAV, WMA, WV
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 14. - 09:57:55 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #462 Dátum: 2009. Január 14. - 09:51:04 » |
|
Próbáld meg ezzel. Easy CD-DA Extractor Köszi! Az sem jó. viszont megvan ami megírja. Ashampoo Burning Studio 8 Érdekes, nekem simán kiírja. Lehet, hogy azért, mert nekem nem próbaverzió van. ezeket mind ismeri: 3G2, 3GP, AAC, AIFF, APE, FLAC, MP1, MP2, MP3, M4A, MP4, MPC, OGG, WAV, WMA, WV Na látod az lehet. én csak a demót szedtem le. Na most már mindegy. Azért köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #463 Dátum: 2009. Január 15. - 18:01:40 » |
|
Próbáld meg ezzel. Easy CD-DA Extractor
Vagy Ashampoo Burning Studio
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|