Komis
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2008. Július 08. - 21:19:45 » |
|
Na - kicseréltem az Avastot AVG-re. Kiváncsi leszek mi lesz. Jelentem eddig oké. Több nyakoncsípés. A család egy kicsit még fél a riasztásoktól, de legalább tiszta a gép (eddig).
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2008. Július 08. - 21:55:26 » |
|
Használd bátran Ma voltam karbantartani egy melóhelyen. "Szerver" gép, Nod32 és Spyboot rajta (még anno valaki feltette). Gépet leválasztottam hálózatról, Spyware Terminator felrak... 1637 találat Plusz az albejegyzések
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2008. Július 21. - 17:50:03 » |
|
Na, hozzá értő szakik! Kéne egy kis segítség. Van egy problémám, ami kifog rajtam. Tegnap éjjel lesújtott a villám...szerencsére ma már helyre állt a net, tv, telefon...a gépnek sincs semmi baja (szünetmentes). Viszont van egy olyan gondom, hogy valami oknál fogva sérült a színkezelés (ICC profil Vista64) Ha grafikázni szeretnék, és képekkel dolgozni. akkor olyan, mintha valamelyik szín hiányozna, vagy az egész színskála el lenne csúszva... Tud ebben valaki segíteni? Köszi!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2008. Július 21. - 18:45:27 » |
|
Na, hozzá értő szakik! Kéne egy kis segítség. Van egy problémám, ami kifog rajtam. Tegnap éjjel lesújtott a villám...szerencsére ma már helyre állt a net, tv, telefon...a gépnek sincs semmi baja (szünetmentes). Viszont van egy olyan gondom, hogy valami oknál fogva sérült a színkezelés (ICC profil Vista64) Ha grafikázni szeretnék, és képekkel dolgozni. akkor olyan, mintha valamelyik szín hiányozna, vagy az egész színskála el lenne csúszva... Tud ebben valaki segíteni? Köszi!!!
Megoldottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2008. Július 21. - 18:59:25 » |
|
Megoldottam Végre itt is hozzászólhatok! Ügyes vagy Giovanni! Ezt értettem először ebben a topicban!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2008. Július 21. - 19:03:41 » |
|
Megoldottam Én azért kiváncsi lennék a megoldásra, hogy mások is okulhassanak belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2008. Július 21. - 19:16:52 » |
|
Megoldottam Én azért kiváncsi lennék a megoldásra, hogy mások is okulhassanak belőle A színkezelési profilt kellett megváltoztatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2008. Szeptember 16. - 09:52:08 » |
|
Nem tud valaki egy ingyenes bittorrent keresőt, amellyel megtalálhatnám a Wandor-Boot 5.0 -át? Yotoshim volt, de valamiért már nem műxik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2008. Szeptember 16. - 10:28:09 » |
|
Hardveres kollégák! Ki milyen videó kártyát ajánlana egy relatív erős (2 éve még az volt ), ámde játékra nem igazán használt gépbe, úgy 20 e. Ft környékén? Eddig egy GeForce 6500 volt benne, de elhalálozott. Csak új kártya jöhet számításba, használt nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2008. Szeptember 16. - 12:04:22 » |
|
Nem tud valaki egy ingyenes bittorrent keresőt, amellyel megtalálhatnám a Wandor-Boot 5.0 -át? Yotoshim volt, de valamiért már nem műxik.
http://bittorrent.lap.hu
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2008. Szeptember 16. - 12:30:48 » |
|
http://bittorrent.lap.hu Sajnos itt sem találtam olyan oldalt, amivel ingyen megkereshettem volna a bittorrent progihoz szükséges file-t. Mindenhol regizni, majd bankkártya adatokat megadni kell, aztán csengetni a lóvét. Pár oldal magyar, nem fizetős, de azokon meg nincs meg ez.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2008. Szeptember 16. - 17:19:43 » |
|
Hardveres kollégák! Ki milyen videó kártyát ajánlana egy relatív erős (2 éve még az volt ), ámde játékra nem igazán használt gépbe, úgy 20 e. Ft környékén? Eddig egy GeForce 6500 volt benne, de elhalálozott. Csak új kártya jöhet számításba, használt nem. Nekem 8600GT van Gigabyte, passzív hűtős, ha lehet kapni még szerintem jó választás lehet, játékra is elég a teljesítménye, de nekem főképp azért kellett mivel ventillátor híján csendes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2008. Szeptember 17. - 08:18:44 » |
|
Hardveres kollégák! Ki milyen videó kártyát ajánlana egy relatív erős (2 éve még az volt ), ámde játékra nem igazán használt gépbe, úgy 20 e. Ft környékén? Eddig egy GeForce 6500 volt benne, de elhalálozott. Csak új kártya jöhet számításba, használt nem. Nekem 8600GT van Gigabyte, passzív hűtős, ha lehet kapni még szerintem jó választás lehet, játékra is elég a teljesítménye, de nekem főképp azért kellett mivel ventillátor híján csendes. Egy picivel többért 9600 GT. nálunk kb .25000.-ft Sztem jóval nagyobb teljesítményű a 8600 nál plussz direkt X 10 támogatás (csak Vista alatt) Milyen procid van hozzá? Csak azért kérdem,mert ha AMD akkor legalább 5000+x2,ha Intel akkor Core2Duo E4600 al tudod kihasználni a teljesítményét..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2008. Szeptember 17. - 12:16:48 » |
|
Hardveres kollégák! Ki milyen videó kártyát ajánlana egy relatív erős (2 éve még az volt ), ámde játékra nem igazán használt gépbe, úgy 20 e. Ft környékén? Eddig egy GeForce 6500 volt benne, de elhalálozott. Csak új kártya jöhet számításba, használt nem. Nekem 8600GT van Gigabyte, passzív hűtős, ha lehet kapni még szerintem jó választás lehet, játékra is elég a teljesítménye, de nekem főképp azért kellett mivel ventillátor híján csendes. Egy picivel többért 9600 GT. nálunk kb .25000.-ft Sztem jóval nagyobb teljesítményű a 8600 nál plussz direkt X 10 támogatás (csak Vista alatt) Milyen procid van hozzá? Csak azért kérdem,mert ha AMD akkor legalább 5000+x2,ha Intel akkor Core2Duo E4600 al tudod kihasználni a teljesítményét.. Egy X2-es Athlon van benne, de nem igazán emlékszem a frekijére (3600??). Nem az enyém a gép. Még a 20 ezres kártya is sok bele, mint írtam nem igazán használják játékra. Valószinűleg vmi 10 e. alati kártyát veszek bele (ATI HD3450?). Csak mivel nem követem a hardveres eseményeket, fogalmam sincs, hogy az azonos árkategóriájú kártyák közül melyikkel járok jobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2008. Szeptember 17. - 19:27:38 » |
|
Hardveres kollégák! Ki milyen videó kártyát ajánlana egy relatív erős (2 éve még az volt ), ámde játékra nem igazán használt gépbe, úgy 20 e. Ft környékén? Eddig egy GeForce 6500 volt benne, de elhalálozott. Csak új kártya jöhet számításba, használt nem. Nekem 8600GT van Gigabyte, passzív hűtős, ha lehet kapni még szerintem jó választás lehet, játékra is elég a teljesítménye, de nekem főképp azért kellett mivel ventillátor híján csendes. Egy picivel többért 9600 GT. nálunk kb .25000.-ft Sztem jóval nagyobb teljesítményű a 8600 nál plussz direkt X 10 támogatás (csak Vista alatt) Milyen procid van hozzá? Csak azért kérdem,mert ha AMD akkor legalább 5000+x2,ha Intel akkor Core2Duo E4600 al tudod kihasználni a teljesítményét.. A 8600 is DX10-es Vista alatt természetesen, mivel csak ott van. Játék alatti teljesítménye szerintem elég, NFS Pro Street pl 1680x1050-es felbontásnál max beállításokkal gyönyörűen fut, igaz 2GB Geil Ultra memória 1000Mhz-en illetve AMD X2 5000+ Black Edition 3200Mhz-en hajtva. 8600GT egyébként kb 13ezer Ft.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|