Fer962
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. április 10. - 19:34:11 » |
|
Gio!
500 GB, SATA vinyo mennyiért fut Nálatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. április 10. - 20:26:36 » |
|
Gio!
26E környéke. Samsung, 3 év garral. Csak előtte szólj ha kell, mert raktáron ekkora ritkán van, rendelni kell.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. április 10. - 20:33:56 » |
|
Gio!
26E környéke. Samsung, 3 év garral. Csak előtte szólj ha kell, mert raktáron ekkora ritkán van, rendelni kell. OK, megbeszélem a fiammal (neki szeretném), és holnap írok kell-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. április 10. - 21:18:43 » |
|
Gio!
26E környéke. Samsung, 3 év garral. Csak előtte szólj ha kell, mert raktáron ekkora ritkán van, rendelni kell. OK, megbeszélem a fiammal (neki szeretném), és holnap írok kell-e. Holnap vagyok utoljára a héten, aztán kedden leszek először. Ha kell, csörgess meg. PÜ ment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. április 11. - 08:54:45 » |
|
Remélem tud valaki szaki segíteni. A problémám az, hogy nemrég összerakattam egy gépet és rárakattam a xp-t. Minden oké vele, csak ha videófájlt néznék újraindul a gép és végzetes hibára utal. Már próbáltam a rendszer visszaállítást, letöltöttem több lejátszó progit is. Mi a megoldás? Rakassam fel inkább mással a vistát? Vagy csak az xp-t újra? Egyáltalán mi lehet a baja?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 11. - 09:03:52 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. április 11. - 09:08:10 » |
|
Remélem tud valaki szaki segíteni. A problémám az, hogy nemrég összerakattam egy gépet és rárakattam a xp-t. Minden oké vele, csak ha videófájlt néznék újraindul a gép és végzetes hibára utal. Már próbáltam a rendszer visszaállítást, letöltöttem több lejátszó progit is. Mi a megoldás? Rakassam fel inkább mással a vistát? Vagy csak az xp-t újra? Egyáltalán mi lehet a baja?
Hali! Próbálj lefuttatni 1 linuxos memtestet.(sima uhu linux is jó) A vga drivert is megpróbálhatod lecserélni. Táp?Ez használt vagy új gép? Esetleg milyen kodeket raktál fel? Üdv bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. április 11. - 13:14:13 » |
|
Kapcsold ki az automatikus újraindítást, és akkor a hibaüzenetben megnézheted, hogy milyen problémára hivatkozik. (Vezérlőpult->teljesítmény és karbantartás->rendszer->speciális->indítás és helyreállítás) Nagyon nem jó megoldás, ha mindenféle video kódeket telepítgetsz fel a gépre (sok lejátszó automatikusan pakolgatja fel őket), mert összeakadhatnak, és az is okozhatja a fenti hibát. Különösen igaz ez a kódek gyüjteményekre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. április 11. - 16:31:36 » |
|
Hali! Próbálj lefuttatni 1 linuxos memtestet.(sima uhu linux is jó) A vga drivert is megpróbálhatod lecserélni. Táp?Ez használt vagy új gép? Esetleg milyen kodeket raktál fel? Üdv bzsazsa Teljesen új a gép. Nem vagyok szaki, de egy hozzáértő emberke állítgatta miután átvettem az összerakásból.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. április 11. - 16:33:12 » |
|
Hali! Próbálj lefuttatni 1 linuxos memtestet.(sima uhu linux is jó) A vga drivert is megpróbálhatod lecserélni. Táp?Ez használt vagy új gép? Esetleg milyen kodeket raktál fel? Üdv bzsazsa Teljesen új a gép. Nem vagyok szaki, de egy hozzáértő emberke állítgatta miután átvettem az összerakásból. Pedig szerintem is Driver hiba lesz...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. április 11. - 16:57:03 » |
|
Hali! Próbálj lefuttatni 1 linuxos memtestet.(sima uhu linux is jó) A vga drivert is megpróbálhatod lecserélni. Táp?Ez használt vagy új gép? Esetleg milyen kodeket raktál fel? Üdv bzsazsa Teljesen új a gép. Nem vagyok szaki, de egy hozzáértő emberke állítgatta miután átvettem az összerakásból. Pedig szerintem is Driver hiba lesz... Dobd ujra az xp nekem is volt már többször.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. április 11. - 17:16:19 » |
|
Hali! Próbálj lefuttatni 1 linuxos memtestet.(sima uhu linux is jó) A vga drivert is megpróbálhatod lecserélni. Táp?Ez használt vagy új gép? Esetleg milyen kodeket raktál fel? Üdv bzsazsa Teljesen új a gép. Nem vagyok szaki, de egy hozzáértő emberke állítgatta miután átvettem az összerakásból. Pedig szerintem is Driver hiba lesz... Dobd ujra az xp nekem is volt már többször. 90% memória hiba. Esetleg írd le a konfigodat, hogy mi van benne. Vannak alkatrészek, amik nem tűrik meg egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. április 11. - 17:18:58 » |
|
Hali! Próbálj lefuttatni 1 linuxos memtestet.(sima uhu linux is jó) A vga drivert is megpróbálhatod lecserélni. Táp?Ez használt vagy új gép? Esetleg milyen kodeket raktál fel? Üdv bzsazsa Teljesen új a gép. Nem vagyok szaki, de egy hozzáértő emberke állítgatta miután átvettem az összerakásból. Pedig szerintem is Driver hiba lesz... Dobd ujra az xp nekem is volt már többször. 90% memória hiba. Esetleg írd le a konfigodat, hogy mi van benne. Vannak alkatrészek, amik nem tűrik meg egymást. Akkor nem csak film nézés közben álna le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. április 11. - 17:21:59 » |
|
Hali! Próbálj lefuttatni 1 linuxos memtestet.(sima uhu linux is jó) A vga drivert is megpróbálhatod lecserélni. Táp?Ez használt vagy új gép? Esetleg milyen kodeket raktál fel? Üdv bzsazsa Teljesen új a gép. Nem vagyok szaki, de egy hozzáértő emberke állítgatta miután átvettem az összerakásból. Pedig szerintem is Driver hiba lesz... Dobd ujra az xp nekem is volt már többször. 90% memória hiba. Esetleg írd le a konfigodat, hogy mi van benne. Vannak alkatrészek, amik nem tűrik meg egymást. Akkor nem csak film nézés közben álna le. Volt olyan gépem ami csak zene lejátszás közben állt le. Az is mem hibás volt, de csak az 5-ik körben hozta ki a teszt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. április 11. - 18:56:12 » |
|
Vistát viszont kerüld el olyan messze amennyire csak tudod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. április 11. - 20:34:34 » |
|
Vistát viszont kerüld el olyan messze amennyire csak tudod.
Nem olyan rossz az. Én használom a Vistát is és az XP-t Mindkettőnek van előnye is és hátránya is. Lassan a Vistát jobban kedvelem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|