diablo77
|
|
« Hozzászólás #570 Dátum: 2009. Július 01. - 22:38:34 » |
|
Beszereztem egy Wayteq X820-as PNA-t(sajna csak ajándék lesz, de nem nekem ), ami az N770 utódja. Hát pofás kis szerkezet, vékony, könnyű, "én megyek" fut rajta szépen (persze a belső memóriájában). Mindez 23.832 jó magyar forintba került. Rövid (pár órás) használat után is bátran merem ajánlani bárkinek, akinek még nincs ilyen vagy hasonló. Ha lesz egy kis fölös pénzem, asszem én is veszek 1 ilyet. Diablo! Mekkora a képernyője, és van-e hozzá térkép is, vagy azt külön kell beszerezni? (Mert rosszat sejtek...) Apu! "Én megyek!" Hmmmmm... Cápa! Az meg mi? Tudod- PC- béna vagyok! Az a lényeg, hogy van benne térkép. Legalább Magyarország. A belső memóriára szerencsére egész Európa felfér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #571 Dátum: 2009. Július 02. - 07:03:36 » |
|
Beszereztem egy Wayteq X820-as PNA-t(sajna csak ajándék lesz, de nem nekem ), ami az N770 utódja. Hát pofás kis szerkezet, vékony, könnyű, "én megyek" fut rajta szépen (persze a belső memóriájában). Mindez 23.832 jó magyar forintba került. Rövid (pár órás) használat után is bátran merem ajánlani bárkinek, akinek még nincs ilyen vagy hasonló. Ha lesz egy kis fölös pénzem, asszem én is veszek 1 ilyet. Diablo! Mekkora a képernyője, és van-e hozzá térkép is, vagy azt külön kell beszerezni? (Mert rosszat sejtek...) Apu! "Én megyek!" Hmmmmm... Cápa! Az meg mi? Tudod- PC- béna vagyok! Az a lényeg, hogy van benne térkép. Legalább Magyarország. A belső memóriára szerencsére egész Európa felfér 43 ország. És még majdnem fele üresen marad a memóriának!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #572 Dátum: 2009. Július 03. - 12:43:13 » |
|
Erről jut eszembe! DKU-5 kábel nem jó hozzá? Nekem van egy felesleges...meg hozzá a telepítő CD és egy PC Suite 5.0 lemez.
Úgy nézem, ez a fajta kábel nem jó az én telómhoz. Azért kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #573 Dátum: 2009. Július 03. - 18:55:04 » |
|
Erről jut eszembe! DKU-5 kábel nem jó hozzá? Nekem van egy felesleges...meg hozzá a telepítő CD és egy PC Suite 5.0 lemez.
Úgy nézem, ez a fajta kábel nem jó az én telómhoz. Azért kösz. Igazán nics mit.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #574 Dátum: 2009. Július 03. - 22:36:06 » |
|
Beszereztem egy Wayteq X820-as PNA-t(sajna csak ajándék lesz, de nem nekem ), ami az N770 utódja. Hát pofás kis szerkezet, vékony, könnyű, "én megyek" fut rajta szépen (persze a belső memóriájában). Mindez 23.832 jó magyar forintba került. Rövid (pár órás) használat után is bátran merem ajánlani bárkinek, akinek még nincs ilyen vagy hasonló. Ha lesz egy kis fölös pénzem, asszem én is veszek 1 ilyet. Diablo! Mekkora a képernyője, és van-e hozzá térkép is, vagy azt külön kell beszerezni? (Mert rosszat sejtek...) Apu! "Én megyek!" Hmmmmm... Cápa! Az meg mi? Tudod- PC- béna vagyok! Az a lényeg, hogy van benne térkép. Legalább Magyarország. A belső memóriára szerencsére egész Európa felfér 43 ország. És még majdnem fele üresen marad a memóriának! "Én megyek" 8-nál nekem teljesen tele van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #575 Dátum: 2009. Július 04. - 07:41:18 » |
|
Beszereztem egy Wayteq X820-as PNA-t(sajna csak ajándék lesz, de nem nekem ), ami az N770 utódja. Hát pofás kis szerkezet, vékony, könnyű, "én megyek" fut rajta szépen (persze a belső memóriájában). Mindez 23.832 jó magyar forintba került. Rövid (pár órás) használat után is bátran merem ajánlani bárkinek, akinek még nincs ilyen vagy hasonló. Ha lesz egy kis fölös pénzem, asszem én is veszek 1 ilyet. Diablo! Mekkora a képernyője, és van-e hozzá térkép is, vagy azt külön kell beszerezni? (Mert rosszat sejtek...) Apu! "Én megyek!" Hmmmmm... Cápa! Az meg mi? Tudod- PC- béna vagyok! Az a lényeg, hogy van benne térkép. Legalább Magyarország. A belső memóriára szerencsére egész Európa felfér 43 ország. És még majdnem fele üresen marad a memóriának! "Én megyek" 8-nál nekem teljesen tele van. Nekem 1,4 GB a foglalt, de ebben minden van, 0,5 GB szabad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #576 Dátum: 2009. Július 04. - 09:10:20 » |
|
Beszereztem egy Wayteq X820-as PNA-t(sajna csak ajándék lesz, de nem nekem ), ami az N770 utódja. Hát pofás kis szerkezet, vékony, könnyű, "én megyek" fut rajta szépen (persze a belső memóriájában). Mindez 23.832 jó magyar forintba került. Rövid (pár órás) használat után is bátran merem ajánlani bárkinek, akinek még nincs ilyen vagy hasonló. Ha lesz egy kis fölös pénzem, asszem én is veszek 1 ilyet. A helyedben 2dines LCD kijelzös, navigációs fejegységet vennék. A gyári mp3-ast pedig oda adnám a Janinak. Melyik Janinak?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #577 Dátum: 2009. Július 04. - 11:45:24 » |
|
Beszereztem egy Wayteq X820-as PNA-t(sajna csak ajándék lesz, de nem nekem ), ami az N770 utódja. Hát pofás kis szerkezet, vékony, könnyű, "én megyek" fut rajta szépen (persze a belső memóriájában). Mindez 23.832 jó magyar forintba került. Rövid (pár órás) használat után is bátran merem ajánlani bárkinek, akinek még nincs ilyen vagy hasonló. Ha lesz egy kis fölös pénzem, asszem én is veszek 1 ilyet. A helyedben 2dines LCD kijelzös, navigációs fejegységet vennék. A gyári mp3-ast pedig oda adnám a Janinak. Melyik Janinak? A kis ravasz beszólósnak! Nem vetted észre az ostyát, amiben tálalta a kívánságát?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #579 Dátum: 2009. Július 05. - 10:23:28 » |
|
Beszereztem egy Wayteq X820-as PNA-t(sajna csak ajándék lesz, de nem nekem ), ami az N770 utódja. Hát pofás kis szerkezet, vékony, könnyű, "én megyek" fut rajta szépen (persze a belső memóriájában). Mindez 23.832 jó magyar forintba került. Rövid (pár órás) használat után is bátran merem ajánlani bárkinek, akinek még nincs ilyen vagy hasonló. Ha lesz egy kis fölös pénzem, asszem én is veszek 1 ilyet. Diablo! Mekkora a képernyője, és van-e hozzá térkép is, vagy azt külön kell beszerezni? (Mert rosszat sejtek...) Apu! "Én megyek!" Hmmmmm... Cápa! Az meg mi? Tudod- PC- béna vagyok! Az a lényeg, hogy van benne térkép. Legalább Magyarország. A belső memóriára szerencsére egész Európa felfér 43 ország. És még majdnem fele üresen marad a memóriának! "Én megyek" 8-nál nekem teljesen tele van. Nekem 1,4 GB a foglalt, de ebben minden van, 0,5 GB szabad. Én 1 kicsit felturbóztam extrákkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #580 Dátum: 2009. Július 06. - 13:49:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #581 Dátum: 2009. Július 06. - 14:07:44 » |
|
De megjeleníti. Opera!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #582 Dátum: 2009. Július 06. - 16:57:06 » |
|
De megjeleníti. Opera!!! Tűzrókával nem próbáltam, de Explorerrel, Operával és GoogleCrommal igen. Egyikkel sem volt rubrika. Most viszont már van nálam is. Lehet, hogy a Nokiánál olvassák a fórumunkat?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #583 Dátum: 2009. Július 07. - 11:25:07 » |
|
Üdv! Keresnék olyan ingyenes progit, amivel át tudom alakítani a pps/ppt fájlt valamilyen videó formátumra. Fizetősök próbaverzióival próbálkoztam, de mindegyik tesz vízjelet vagy csak 5-10 képet hajlandó konvertálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #584 Dátum: 2009. Július 07. - 13:50:45 » |
|
Üdv! Keresnék olyan ingyenes progit, amivel át tudom alakítani a pps/ppt fájlt valamilyen videó formátumra. Fizetősök próbaverzióival próbálkoztam, de mindegyik tesz vízjelet vagy csak 5-10 képet hajlandó konvertálni.
Szia Esetleg felveszed a képernyőn lejátszott folyamatot Auto screen recorder, Hypercam 2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|