Komis
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2008. Június 17. - 21:21:35 » |
|
Oké! Honnan mászhatott be? Asszony fórum és freemail 1000-rel vagy gyerek torrent és online játék.. 2napja újra és újra leírtom , de kettőjük közöl valamelyiken keresztül visszajön. vagy már keresi a gépünket a trójai vagy ugyanazt a fertőzött helyen turkálnak.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2008. Június 17. - 21:28:08 » |
|
Oké! Honnan mászhatott be? Asszony fórum és freemail 1000-rel vagy gyerek torrent és online játék.. 2napja újra és újra leírtom , de kettőjük közöl valamelyiken keresztül visszajön. vagy már keresi a gépünket a trójai vagy ugyanazt a fertőzött helyen turkálnak. Akárhonnan jöhet... Nekem tavaly a www.origo.hu letöltésénél visított a NOD32 Freemailon levelek mellékleteként jöhet. Torrent szintén veszélyforrás, ha olyan helyről szedtek. Online játék, az sem 100%-osan biztonságos. Jah, és még egy. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, mert onnan is visszamásznak a vírnyák...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2008. Június 17. - 21:30:32 » |
|
Oké! Honnan mászhatott be? Asszony fórum és freemail 1000-rel vagy gyerek torrent és online játék.. 2napja újra és újra leírtom , de kettőjük közöl valamelyiken keresztül visszajön. vagy már keresi a gépünket a trójai vagy ugyanazt a fertőzött helyen turkálnak. Akárhonnan jöhet... Nekem tavaly a www.origo.hu letöltésénél visított a NOD32 Freemailon levelek mellékleteként jöhet. Torrent szintén veszélyforrás, ha olyan helyről szedtek. Online játék, az sem 100%-osan biztonságos. Jah, és még egy. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, mert onnan is visszamásznak a vírnyák... Ott már kinyirtam. Hol lehet kikapcsolni? Eddig nem találtam az 'OFF' gombját a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2008. Június 17. - 21:36:09 » |
|
Oké! Honnan mászhatott be? Asszony fórum és freemail 1000-rel vagy gyerek torrent és online játék.. 2napja újra és újra leírtom , de kettőjük közöl valamelyiken keresztül visszajön. vagy már keresi a gépünket a trójai vagy ugyanazt a fertőzött helyen turkálnak. Akárhonnan jöhet... Nekem tavaly a www.origo.hu letöltésénél visított a NOD32 Freemailon levelek mellékleteként jöhet. Torrent szintén veszélyforrás, ha olyan helyről szedtek. Online játék, az sem 100%-osan biztonságos. Jah, és még egy. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, mert onnan is visszamásznak a vírnyák... Ott már kinyirtam. Hol lehet kikapcsolni? Eddig nem találtam az 'OFF' gombját a dolognak. Start/beállítások/vezérlőpult/rendszer/rendszer visszaállítása (fül) / és pipa betesz Egyszerűbben: Windows + Pause gomb egyidejű lenyomása, majd rendszer visszaállítása fül, és pipa betesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2008. Június 17. - 21:39:56 » |
|
Oké! Honnan mászhatott be? Asszony fórum és freemail 1000-rel vagy gyerek torrent és online játék.. 2napja újra és újra leírtom , de kettőjük közöl valamelyiken keresztül visszajön. vagy már keresi a gépünket a trójai vagy ugyanazt a fertőzött helyen turkálnak. Akárhonnan jöhet... Nekem tavaly a www.origo.hu letöltésénél visított a NOD32 Freemailon levelek mellékleteként jöhet. Torrent szintén veszélyforrás, ha olyan helyről szedtek. Online játék, az sem 100%-osan biztonságos. Jah, és még egy. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, mert onnan is visszamásznak a vírnyák... Ott már kinyirtam. Hol lehet kikapcsolni? Eddig nem találtam az 'OFF' gombját a dolognak. Start/beállítások/vezérlőpult/rendszer/rendszer visszaállítása (fül) / és pipa betesz Egyszerűbben: Windows + Pause gomb egyidejű lenyomása, majd rendszer visszaállítása fül, és pipa betesz Hogy nem bökte ki a szemem..! Kösz mindent Giovanni!! Most csak egy virtuális sörrel tudlak megkínálni,de ha nagyfiú leszek, akkor real time-ban is adok egyet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2008. Június 17. - 21:46:08 » |
|
Oké! Honnan mászhatott be? Asszony fórum és freemail 1000-rel vagy gyerek torrent és online játék.. 2napja újra és újra leírtom , de kettőjük közöl valamelyiken keresztül visszajön. vagy már keresi a gépünket a trójai vagy ugyanazt a fertőzött helyen turkálnak. Akárhonnan jöhet... Nekem tavaly a www.origo.hu letöltésénél visított a NOD32 Freemailon levelek mellékleteként jöhet. Torrent szintén veszélyforrás, ha olyan helyről szedtek. Online játék, az sem 100%-osan biztonságos. Jah, és még egy. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, mert onnan is visszamásznak a vírnyák... Ott már kinyirtam. Hol lehet kikapcsolni? Eddig nem találtam az 'OFF' gombját a dolognak. Start/beállítások/vezérlőpult/rendszer/rendszer visszaállítása (fül) / és pipa betesz Egyszerűbben: Windows + Pause gomb egyidejű lenyomása, majd rendszer visszaállítása fül, és pipa betesz Hogy nem bökte ki a szemem..! Kösz mindent Giovanni!! Most csak egy virtuális sörrel tudlak megkínálni,de ha nagyfiú leszek, akkor real time-ban is adok egyet! Köszi, de ne igyunk előre a vírus algoritmusára Majd ha sikerűlt kipucolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2008. Június 17. - 21:53:52 » |
|
Oké! Honnan mászhatott be? Asszony fórum és freemail 1000-rel vagy gyerek torrent és online játék.. 2napja újra és újra leírtom , de kettőjük közöl valamelyiken keresztül visszajön. vagy már keresi a gépünket a trójai vagy ugyanazt a fertőzött helyen turkálnak. Akárhonnan jöhet... Nekem tavaly a www.origo.hu letöltésénél visított a NOD32 Freemailon levelek mellékleteként jöhet. Torrent szintén veszélyforrás, ha olyan helyről szedtek. Online játék, az sem 100%-osan biztonságos. Jah, és még egy. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, mert onnan is visszamásznak a vírnyák... Ott már kinyirtam. Hol lehet kikapcsolni? Eddig nem találtam az 'OFF' gombját a dolognak. Start/beállítások/vezérlőpult/rendszer/rendszer visszaállítása (fül) / és pipa betesz Egyszerűbben: Windows + Pause gomb egyidejű lenyomása, majd rendszer visszaállítása fül, és pipa betesz Hogy nem bökte ki a szemem..! Kösz mindent Giovanni!! Most csak egy virtuális sörrel tudlak megkínálni,de ha nagyfiú leszek, akkor real time-ban is adok egyet! Köszi, de ne igyunk előre a vírus algoritmusára Majd ha sikerűlt kipucolni Jut eszembe, ha a Spyware fogja a cuccot, akkor töröld a karantént
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2008. Június 17. - 22:00:19 » |
|
Az AVG-t én is csak ajánlani tudom. 3 éve használom és még soha nem kaptam vírust. Kiegészítőként esetleg a Spybot Search and Destroy nevű progit ajánlanám még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2008. Június 18. - 08:08:46 » |
|
Oké! Honnan mászhatott be? Asszony fórum és freemail 1000-rel vagy gyerek torrent és online játék.. 2napja újra és újra leírtom , de kettőjük közöl valamelyiken keresztül visszajön. vagy már keresi a gépünket a trójai vagy ugyanazt a fertőzött helyen turkálnak. Akárhonnan jöhet... Nekem tavaly a www.origo.hu letöltésénél visított a NOD32 Freemailon levelek mellékleteként jöhet. Torrent szintén veszélyforrás, ha olyan helyről szedtek. Online játék, az sem 100%-osan biztonságos. Jah, és még egy. Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, mert onnan is visszamásznak a vírnyák... Ott már kinyirtam. Hol lehet kikapcsolni? Eddig nem találtam az 'OFF' gombját a dolognak. Start/beállítások/vezérlőpult/rendszer/rendszer visszaállítása (fül) / és pipa betesz Egyszerűbben: Windows + Pause gomb egyidejű lenyomása, majd rendszer visszaállítása fül, és pipa betesz Hogy nem bökte ki a szemem..! Kösz mindent Giovanni!! Most csak egy virtuális sörrel tudlak megkínálni,de ha nagyfiú leszek, akkor real time-ban is adok egyet! Köszi, de ne igyunk előre a vírus algoritmusára Majd ha sikerűlt kipucolni Jut eszembe, ha a Spyware fogja a cuccot, akkor töröld a karantént Nem karatén, hanem csak blokkolja a beírás próbálkozásait. Spybot Search ... volt fenn, de nem igazán vette be a gyomrom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2008. Június 18. - 08:29:53 » |
|
Spybot Search ... volt fenn, de nem igazán vette be a gyomrom
Nekem bevált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2008. Június 18. - 18:15:44 » |
|
Nekem sem a Panda, sem a Nod32, sem az Avg nem vált be...vagyis inkább azt mondanám, hogy dolguk nem volt, csak fogták a gépet. Én...(ez mondjuk mindegy, mert analfabéta vagyok a számtechez) és nálam ezügyben sokkal okosabbak is azt mondták, hogy legyen fent az SP2 csomag, legyen egy tűzfal, valamint néha futtassam le ezeket: Ad-Aware, Spybot, Scan Spyware. Évek óta így teszek, többet nem áldozok erre.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2008. Június 18. - 18:25:13 » |
|
Nekem sem a Panda, sem a Nod32, sem az Avg nem vált be...vagyis inkább azt mondanám, hogy dolguk nem volt, csak fogták a gépet. Én...(ez mondjuk mindegy, mert analfabéta vagyok a számtechez) és nálam ezügyben sokkal okosabbak is azt mondták, hogy legyen fent az SP2 csomag, legyen egy tűzfal, valamint néha futtassam le ezeket: Ad-Aware, Spybot, Scan Spyware. Évek óta így teszek, többet nem áldozok erre.
Érdekes, mert a NOD32 és az AVG egyáltalán nem fogja a gépet.....Nem lehet, hogy mindezek már vírusnak voltak álcázva? Ad-Aware, Spybot, Spyware nem védenek vírus ellen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2008. Június 18. - 19:06:04 » |
|
Nekem az F-Secure Internet security vált be. Amúgy sztem a Nod Smartsecurity is elég korrekt, persze ezek nem ingyenes verziók, viszont teljeskörű védelmet biztosítanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2008. Június 18. - 20:57:26 » |
|
Nekem sem fogja a gépet az AVG. A 7-esnél és a 7.5-nél a gép bekapcsolásakor még feljött 1 ablak az automatikus adatbázis frissítés miatt, a 8-asnál viszont már ilyen sincs, teljesen háttérben frissít, észre se venni. Ami viszont igazán lassította gépemet az a Norton AV volt. Kb 2 napig használtam míg meguntam hogy 2 percet várjak, mire használhatom a gépemet (pedig nem egy lassú darab).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2008. Június 22. - 20:10:48 » |
|
Na - kicseréltem az Avastot AVG-re. Kiváncsi leszek mi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|