diablo77
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Június 14. - 20:04:39 » |
|
Kérdés: IGo 2006-ból szeretném IGo 8-ba átvinni a saját POI-kat. Lehetséges ez illetve hogyan?
Elméletileg lehet. Pontosan én sem tudom még, hogy hogyan. Holnap fogok egy Igo8 speedcam-jait frissíteni, és akkor meglesem. Addíg próbáld meg az Igo Explorer nevű programot: iGO POI ExplorerSikerült valamit meglesni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Június 14. - 20:04:37 » |
|
Jó az ár!! Jó a cucc!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Június 14. - 20:07:20 » |
|
Cápa !! Fégül is milyen vasat veszel?
Asszem ez lesz: Intel 2,2 E2200 ASUS P5K-SE 2GB/800 DDR2 Kingmax 320 GB Samsung 16 Mb SATA GF 8600GT PCI-E 256MB DDR3 Ház , Táp 420W egér, bill Genius KB-06 105 gomb , DVD Pioneer 115D 81.000,- bruttó + még egy Acer 1916 wide monitor ha belefér a pénzbe. Mondjuk a billentyűt ki akarom cserélni a knfigban, mert ez a KB-06-os Genius nem nagy durranás! A4Tech KL-7MU-t nézegettem helyette. Legalábbis valami multi kellene, amin legalább pár gyorsgomb van! De ez még nem fix.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Június 14. - 20:10:35 » |
|
Jó az ár!! Jó a cucc!! Köszi! Hát...aki javasolta, az ért hozzá...programozó, régebben hardveres is volt. Az ő látókörében pillanatnyilag ebből a pénzből ezt lehet a legegyszerűbben kihozni. Kicsivel jobb, mint az elsőnek említett AMD-s konfig 90 eFt-ból, az biztos!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Június 14. - 20:18:36 » |
|
Jó az ár!! Jó a cucc!! Köszi! Hát...aki javasolta, az ért hozzá...programozó, régebben hardveres is volt. Az ő látókörében pillanatnyilag ebből a pénzből ezt lehet a legegyszerűbben kihozni. Kicsivel jobb, mint az elsőnek említett AMD-s konfig 90 eFt-ból, az biztos! Jó választás!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Június 14. - 20:20:14 » |
|
Kérdés: IGo 2006-ból szeretném IGo 8-ba átvinni a saját POI-kat. Lehetséges ez illetve hogyan?
Elméletileg lehet. Pontosan én sem tudom még, hogy hogyan. Holnap fogok egy Igo8 speedcam-jait frissíteni, és akkor meglesem. Addíg próbáld meg az Igo Explorer nevű programot: iGO POI ExplorerSikerült valamit meglesni? Sajna nem volt rá időm beleásni magam a témába, de jövő héten rácuppapok és talán lesz érdemi infóm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Június 14. - 20:20:31 » |
|
Elméletileg lehet. Pontosan én sem tudom még, hogy hogyan. Holnap fogok egy Igo8 speedcam-jait frissíteni, és akkor meglesem. Addíg próbáld meg az Igo Explorer nevű programot: iGO POI ExplorerSikerült valamit meglesni? Sajna nem volt rá időm beleásni magam a témába, de jövő héten rácuppapok és talán lesz érdemi infóm. Köszönöm. Addig megpróbálok én is keresni a neten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Június 14. - 20:54:42 » |
|
Jó az ár!! Jó a cucc!! Köszi! Hát...aki javasolta, az ért hozzá...programozó, régebben hardveres is volt. Az ő látókörében pillanatnyilag ebből a pénzből ezt lehet a legegyszerűbben kihozni. Kicsivel jobb, mint az elsőnek említett AMD-s konfig 90 eFt-ból, az biztos! Jó választás! Bár megpróbálom a billentyűt egy ilyenre kicseréltetni, mert amit adnak hozzá az nagyon alap. http://74.125.39.104/search?q=cache:Jia1DzcvuLsJ:www.mekka.hu/component/page,shop.product_details/category_id,133/flypage,shop.flypage_mekka/product_id,7253/option,com_virtuemart/Itemid,26/vmcchk,1/+kl-7mu&hl=hu&ct=clnk&cd=2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Június 17. - 20:23:21 » |
|
kiírtom és újra visszamászik. Tippek??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Június 17. - 20:29:16 » |
|
Egy gyors és sürgős kérdés: másnak működik a freemail?? Nekem adatbázis hibát ír ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Június 17. - 20:45:16 » |
|
format c: Kösz 1 hónapja megvolt! Valami használhatóbb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Június 17. - 21:11:33 » |
|
Használj inkább AVG-t. Vírus, és trojan ellen is nagyon jó. Avast sok mindent beenged
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Június 17. - 21:13:22 » |
|
Használj inkább AVG-t. Vírus, és trojan ellen is nagyon jó. Avast sok mindent beenged Ingyenes kéne és magyar nyelvű. Az AVG milyen? A Spyware Terminál jelenleg is blokkolva tartja de semmi több.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Június 17. - 21:17:26 » |
|
Használj inkább AVG-t. Vírus, és trojan ellen is nagyon jó. Avast sok mindent beenged Ingyenes kéne és magyar nyelvű. Az AVG milyen? A Spyware Terminál jelenleg is blokkolva tartja de semmi több. Ingyenes, igaz nem magyar, de teljesen felhasználóbarát. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/avg-anti-virus-free-v8-0-100-1315-PU13.html
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|