cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2008. Június 11. - 14:05:58 » |
|
No az alaplap valami Foxconn márkájú. Pixelhibára meg van egy 1500 Ft-ért vásárolható 30 napos garancia. Ha addig nincs, utána már ritka, hogy előjön...állítólag!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2008. Június 12. - 13:53:56 » |
|
No az alaplap valami Foxconn márkájú. Pixelhibára meg van egy 1500 Ft-ért vásárolható 30 napos garancia. Ha addig nincs, utána már ritka, hogy előjön...állítólag!
Én Samsung monitort vettem anno. Ennek a legjobbak a garanciális feltételei+a vásárlás előtti időben a PC World-ben nagyon jó teszteredményt kapott. Nincs is vele semmi gond, gyönyörű képe van. Apósék Acer-t vettek. Benne is van a pixel hiba. Az perzse nem garanciális (nem a monitor, hanem az 1 beragadt pixel). Mondjuk őket nem zavarja, engem nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2008. Június 12. - 14:09:32 » |
|
Egy kis reklám, én innen veszek minden cuccot. (főképp mivel jó barát és még kapok kedvezmányt is) www.pc-outlet.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2008. Június 12. - 14:36:29 » |
|
Na most kaptam egy ajánlatot:
Intel 2,2 E2200 ASUS P5K-SE 2GB/800 DDR2 Kingmax 320 GB Samsung 16 Mb SATA GF 8600GT PCI-E 256MB DDR3 Ház , Táp 420W egér, bill 105 , DWD Pioneer
81.000,- bruttó
Nagyon jónak tűnik!
miben különbözik a 8600gt a 8400gs-től? Mennyivel jobb?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2008. Június 12. - 18:19:53 » |
|
Intel 2,2 E2200 ASUS P5K-SE 2GB/800 DDR2 Kingmax 320 GB Samsung 16 Mb SATA GF 8600GT PCI-E 256MB DDR3 Ház , Táp 420W egér, bill 105 , DWD Pioneer
81.000,- bruttó
Nagyon jónak tűnik!
Na, mondtam, hogy AMD miatt megkapom Amúgy világ életemben AMD-m volt...kivéve az utóbbi 2 gépet Nekem ez a konfig szimpibb és szerintem jobb is (kövezzetek meg ) A 8400GS kártya DDR2, ha jól tudom...a most választottad meg DD3..szóval gyorsabb. Mellé már csak egy szép Samsung monitor kell
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2008. Június 12. - 18:52:19 » |
|
Én a Samsung vinyó helyett Western Digitalt vagy Seagate Barracudat vennék bele. Az alaplap elég jó, a proci átlagos, de később bővíthető. Ha jól tudom a 8400GS belépő szintű DX10-es kártya, Nekem 8600GT (Gigabyte, ventillátor nélküli) van. A DVD-m szintén Pioneer, 4 hónap alatt kb 250 DVD-t írtam vele gond nélkül. Monitornak meg én is a Samsungot ajánlanám az Acer helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2008. Június 12. - 19:10:05 » |
|
81.000,- bruttó
Nagyon jónak tűnik!
Na, mondtam, hogy AMD miatt megkapom Amúgy világ életemben AMD-m volt...kivéve az utóbbi 2 gépet Nekem ez a konfig szimpibb és szerintem jobb is (kövezzetek meg ) A 8400GS kártya DDR2, ha jól tudom...a most választottad meg DD3..szóval gyorsabb. Mellé már csak egy szép Samsung monitor kell Meg egy profi kormány.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2008. Június 12. - 19:15:23 » |
|
81.000,- bruttó
Nagyon jónak tűnik!
Na, mondtam, hogy AMD miatt megkapom Amúgy világ életemben AMD-m volt...kivéve az utóbbi 2 gépet Nekem ez a konfig szimpibb és szerintem jobb is (kövezzetek meg ) A 8400GS kártya DDR2, ha jól tudom...a most választottad meg DD3..szóval gyorsabb. Mellé már csak egy szép Samsung monitor kell Meg egy profi kormány. Aha...a 60E-s Logitech G25-ömön 1 év után elnyíródott egy vezeték...Megcsináltam, de most nincs hátramenet....Igaz az nem is hiányzik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2008. Június 12. - 19:51:43 » |
|
Én a Samsung vinyó helyett Western Digitalt vagy Seagate Barracudat vennék bele. Az alaplap elég jó, a proci átlagos, de később bővíthető. Ha jól tudom a 8400GS belépő szintű DX10-es kártya, Nekem 8600GT (Gigabyte, ventillátor nélküli) van. A DVD-m szintén Pioneer, 4 hónap alatt kb 250 DVD-t írtam vele gond nélkül. Monitornak meg én is a Samsungot ajánlanám az Acer helyett.
Valamiért ezeket a Samsungokat nyomják...viszont a processzorra nekem azt mondták, hogy elég jó. Végülis dual core. A videókari GeForce,a DVD meg Pioneer 115D. Ennyit tudok róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2008. Június 12. - 21:24:43 » |
|
Valamiért ezeket a Samsungokat nyomják...viszont a processzorra nekem azt mondták, hogy elég jó. Végülis dual core. A videókari GeForce,a DVD meg Pioneer 115D. Ennyit tudok róla. A Samsung vinyókra 3 év garit adnak, de szükség is van rá A munkahelyemen a 3. rossz Samsung vinyó (mindegyik 1 hónapon belül megadta magát) után WD-t vetettem, amivel még nem volt gond. Itthon én is ilyet használok. Talán kicsit hangosabb mint a Samsung (jellegzetes hangja van), de megbízhatóságban szerintem jobb és árban sincs különbség vagy legalábbis minimális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2008. Június 12. - 21:34:19 » |
|
Kérdés: IGo 2006-ból szeretném IGo 8-ba átvinni a saját POI-kat. Lehetséges ez illetve hogyan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2008. Június 13. - 18:24:01 » |
|
Valamiért ezeket a Samsungokat nyomják...viszont a processzorra nekem azt mondták, hogy elég jó. Végülis dual core. A videókari GeForce,a DVD meg Pioneer 115D. Ennyit tudok róla. A Samsung vinyókra 3 év garit adnak, de szükség is van rá A munkahelyemen a 3. rossz Samsung vinyó (mindegyik 1 hónapon belül megadta magát) után WD-t vetettem, amivel még nem volt gond. Itthon én is ilyet használok. Talán kicsit hangosabb mint a Samsung (jellegzetes hangja van), de megbízhatóságban szerintem jobb és árban sincs különbség vagy legalábbis minimális. Ez kb olyan, mint az én viszonyom az AMD-kel Nekem itthon már van 7 éves Samsung vinyóm is, teljesen jó (összesen 6 Samsung vinyó mocorog itthon , 160-500GB-ig ). Cégben is inkább ezeket árúljuk, de van WD-nk is. Megbízhatóságban én nem tapasztaltam különbséget, mindegyikre 3 év gar van. Talán amire a Samsung kényesebb, az a melegedés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2008. Június 13. - 18:51:28 » |
|
Valamiért ezeket a Samsungokat nyomják...viszont a processzorra nekem azt mondták, hogy elég jó. Végülis dual core. A videókari GeForce,a DVD meg Pioneer 115D. Ennyit tudok róla. A Samsung vinyókra 3 év garit adnak, de szükség is van rá A munkahelyemen a 3. rossz Samsung vinyó (mindegyik 1 hónapon belül megadta magát) után WD-t vetettem, amivel még nem volt gond. Itthon én is ilyet használok. Talán kicsit hangosabb mint a Samsung (jellegzetes hangja van), de megbízhatóságban szerintem jobb és árban sincs különbség vagy legalábbis minimális. Ez kb olyan, mint az én viszonyom az AMD-kel Nekem itthon már van 7 éves Samsung vinyóm is, teljesen jó (összesen 6 Samsung vinyó mocorog itthon , 160-500GB-ig ). Cégben is inkább ezeket árúljuk, de van WD-nk is. Megbízhatóságban én nem tapasztaltam különbséget, mindegyikre 3 év gar van. Talán amire a Samsung kényesebb, az a melegedés. Én a Seagate-re esküszöm. Van belőle 9 éves darab is /8.4 Gb/, teljesen hibátlan. Ezen kívül van még 3 db, gondom nem volt velük. Viszont a 160 Gb-os maxtorból 1 hét alatt 3-at cseréltem. A boltban már rosszul voltak tőlem, mert állítólag csak Nekem hullottak el. Vetettek másik tápot is, mert hogy az a baja. De a Seagate jó a régi táppal is, azóta is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 13. - 18:53:02 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2008. Június 13. - 18:55:28 » |
|
Kérdés: IGo 2006-ból szeretném IGo 8-ba átvinni a saját POI-kat. Lehetséges ez illetve hogyan?
Elméletileg lehet. Pontosan én sem tudom még, hogy hogyan. Holnap fogok egy Igo8 speedcam-jait frissíteni, és akkor meglesem. Addíg próbáld meg az Igo Explorer nevű programot: iGO POI Explorer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|