captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1410 Dátum: 2011. Május 31. - 19:56:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1411 Dátum: 2011. Május 31. - 20:16:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1412 Dátum: 2011. Május 31. - 22:09:31 » |
|
A gyerek asztali pc-jén. 47 gyanús fájl volt, letöröltük mindent. Volt rajta az Applicationupdater is. Az is ment a levesbe. A gép elindul, mintha gyorsabb lenne. Nem a PDFCreatorral kerülhetett a gépekre, hanem valami más letöltött cuccal.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
leonel
|
|
« Hozzászólás #1413 Dátum: 2011. Június 02. - 07:31:51 » |
|
Sziasztok.
Ritkaságot keresek hátha tud valaki segíteni.
Noti Ram 1Gb DDR 333Mhz 2db-ra lenne szükségem.
Köszi Zsolti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1414 Dátum: 2011. Június 02. - 18:05:21 » |
|
Sziasztok.
Köszi Zsolti
Sok internetes áruház kínál ilyen ramot, de 9500 és 12000 Ft közötti Úgy vélem, barátságosabb összegre gondoltál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
leonel
|
|
« Hozzászólás #1415 Dátum: 2011. Június 02. - 21:57:45 » |
|
Sziasztok.
Köszi Zsolti
Sok internetes áruház kínál ilyen ramot, de 9500 és 12000 Ft közötti Úgy vélem, barátságosabb összegre gondoltál! Hátha sikerül egy kicsit jobb áron - de hiú árbrándokat már nem kergetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1416 Dátum: 2011. Június 03. - 08:01:01 » |
|
A gép bekapcsolásakor a jobb alsó sarokban egy 94-es szám jelenik meg, majd rendesen beindul. Ez mi a csuda? Ezt újabban fedeztem fel, előtte nem volt.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1417 Dátum: 2011. Június 03. - 14:53:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1418 Dátum: 2011. Június 03. - 20:35:25 » |
|
Köszi Gabka, sokat segítettél! Még valaki? Esetleg nemcsak jópofaságot is szívesen vennék, hátha a PC guruk közül is szól valaki hozzá. Gio? Diablo? Jani? Más?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 03. - 20:42:06 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1419 Dátum: 2011. Június 04. - 07:48:58 » |
|
Köszi Gabka, sokat segítettél! Még valaki? Esetleg nemcsak jópofaságot is szívesen vennék, hátha a PC guruk közül is szól valaki hozzá. Gio? Diablo? Jani? Más? Esetleg egy fénykép a jelenségről jó lenne, hogy pontosan az indulás melyik pillanatában látható a szám. Szólj Csabának, ő biztos tud csinálni egy jó fényképet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1420 Dátum: 2011. Június 07. - 12:16:42 » |
|
Agyasok! PC zsenik! GPS szakértők! I'Go Primo-nál van-e lehetőség koordináták szerinti keresésre, célállomásra? Ha igen, akkor hogyan kell ezt megvalósítani, úgy, hogy még én is be tudjam állítani, esetleg Csaba hathatós segítségével. Előre is köszönöm, ha segíteni tudtok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1421 Dátum: 2011. Június 07. - 17:30:59 » |
|
Agyasok! PC zsenik! GPS szakértők! I'Go Primo-nál van-e lehetőség koordináták szerinti keresésre, célállomásra? Ha igen, akkor hogyan kell ezt megvalósítani, úgy, hogy még én is be tudjam állítani, esetleg Csaba hathatós segítségével. Előre is köszönöm, ha segíteni tudtok.
Primo: Navigációs menü/Keresés, középen alul Egyebek fül, és ott találod a Koordinátát. A nyúlért cserébe
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1422 Dátum: 2011. Június 07. - 17:54:46 » |
|
Primo: Navigációs menü/Keresés, középen alul Egyebek fül, és ott találod a Koordinátát. A nyúlért cserébe Nem fogod ennyivel megúszni!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1423 Dátum: 2011. Június 07. - 18:35:28 » |
|
Primo: Navigációs menü/Keresés, középen alul Egyebek fül, és ott találod a Koordinátát. A nyúlért cserébe Nem fogod ennyivel megúszni! Gio! Diablo megelőzött, de így is köszönöm mindkettőtöknek. De míg ő már elévült a büntetés alól, Neked még nem teljes a bocsánat, csak a bünti felfüggesztve. Amúgy meg a navi menű után, nem kell a címkeresésre rámenni, hanem rögtön az egyebekre, és ott jön a koordinátás lehetőség. Ha a keresésre nyomok, akkor az egyebek már nem hozza, csak a település törlésének lehetőségét. Nem volt könnyű rájönnöm, de egyszer véletlenül sikerült, majd Csabának persze rögtön. Újra süllyedtem, ő meg emelkedett, de a családi átlag stagnált. Maradok a vezetésnél...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Június 07. - 18:46:22 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1424 Dátum: 2011. Június 07. - 19:38:39 » |
|
Primo: Navigációs menü/Keresés, középen alul Egyebek fül, és ott találod a Koordinátát. A nyúlért cserébe Nem fogod ennyivel megúszni! Gio! Diablo megelőzött, de így is köszönöm mindkettőtöknek. De míg ő már elévült a büntetés alól, Neked még nem teljes a bocsánat, csak a bünti felfüggesztve. Amúgy meg a navi menű után, nem kell a címkeresésre rámenni, hanem rögtön az egyebekre, és ott jön a koordinátás lehetőség. Ha a keresésre nyomok, akkor az egyebek már nem hozza, csak a település törlésének lehetőségét. Nem volt könnyű rájönnöm, de egyszer véletlenül sikerült, majd Csabának persze rögtön. Újra süllyedtem, ő meg emelkedett, de a családi átlag stagnált. Maradok a vezetésnél... Akkor félreértetted. Ha elindítod a Primot, és megnézed mi van felül írva: Navigációs menü. Onnan tudsz menni a térképre, a keresésre, stb stb Szóval fő oldal, Keresés gomb, alul egyebek.... Így egyértelműbb lett volna Amúgy meg úgy sem félek, messze vagyok én Budapesttől, még a Primo sem biztos, hogy idetalálna
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|