captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1215 Dátum: 2010. Június 18. - 16:08:46 » |
|
Druszám!
A laptop egyszer látja az optikai meghajtót, máskor meg nem. Beteszem a lemezt, hallom ahogy felpörög, de semmi nem történik. Megnéztem az eszközkezelőt, nincs ott a DVD meghajtó. Ez mindig hibernálás vagy készenléti állapot után van. Újraindítom a gépet, akkor már látja.
B.I.O.S. frissítés.... Ha lehetne magyarul.... Én sem kezdek el itt GM- ről (nem az ótógyár), meg úszáshelyzet súlypontjáról, meg a vizvonal középponti helyzetéről hadoválni. Bevallo, amióta visszakaptam tőled, nem is néztem meg. Úgyhogy nem tudom. Picit zavaró, de együtt tudok vele élni. Maj augusztusban megy hozzád vezérléscserére. Nem biztos, hogy neki kellene most állnod. Egyébként eddig nem volt ilyen probléma vele? Mert ha nem, akkor a bios frissítése nem segít, máshol van a probléma megoldása.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1216 Dátum: 2010. Június 18. - 16:15:16 » |
|
Druszám!
A laptop egyszer látja az optikai meghajtót, máskor meg nem. Beteszem a lemezt, hallom ahogy felpörög, de semmi nem történik. Megnéztem az eszközkezelőt, nincs ott a DVD meghajtó. Ez mindig hibernálás vagy készenléti állapot után van. Újraindítom a gépet, akkor már látja.
B.I.O.S. frissítés.... Ha lehetne magyarul.... Én sem kezdek el itt GM- ről (nem az ótógyár), meg úszáshelyzet súlypontjáról, meg a vizvonal középponti helyzetéről hadoválni. Nem biztos, hogy neki kellene most állnod. Egyébként eddig nem volt ilyen probléma vele? Mert ha nem, akkor a bios frissítése nem segít, máshol van a probléma megoldása. Bevallom, amióta visszakaptam tőled, nem is néztem meg. Úgyhogy nem tudom. Picit zavaró, de együtt tudok vele élni. Maj augusztusban megy hozzád vezérléscserére. Oké, megoldjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1217 Dátum: 2010. Június 18. - 17:32:38 » |
|
Druszám!
B.I.O.S. frissítés.... Ha lehetne magyarul.... Én sem kezdek el itt GM- ről (nem az ótógyár), meg úszáshelyzet súlypontjáról, meg a vizvonal középponti helyzetéről hadoválni. Nem biztos, hogy neki kellene most állnod. Egyébként eddig nem volt ilyen probléma vele? Mert ha nem, akkor a bios frissítése nem segít, máshol van a probléma megoldása. Nekem is volt ilyen csak nekem más hardvereket nem talált hibernálás után.Mivel nem vok zseni hogy piszkálgassam az op-ot igy ujrahuztam és azóta jó.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1218 Dátum: 2010. Június 19. - 11:19:23 » |
|
Nem tud valaki egy viszonylag kicsi, kb. 80 gigás SATA-s Winyót? Mert még újra akartam rakni vagy 2 hónapja a gépet, de azt írja ki, hogy nincs Winyó a gépemben, nem ismeri fel újratelepítéskor, pedig tökéletesen működik. Írtatok tanácsokat, megnéztük, semmi változás. Így ráraknám az Op-t arra, meg amúgy is kéne még egy kis hely, de nincs kedvem tízezreket kiadni most egy új winyóért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1219 Dátum: 2010. Június 19. - 17:03:46 » |
|
Nem tud valaki egy viszonylag kicsi, kb. 80 gigás SATA-s Winyót? Mert még újra akartam rakni vagy 2 hónapja a gépet, de azt írja ki, hogy nincs Winyó a gépemben, nem ismeri fel újratelepítéskor, pedig tökéletesen működik. Írtatok tanácsokat, megnéztük, semmi változás. Így ráraknám az Op-t arra, meg amúgy is kéne még egy kis hely, de nincs kedvem tízezreket kiadni most egy új winyóért... Valószinü csak a BIOS-ban kell beállítani a SATA-t rendesen, és működni fog.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1220 Dátum: 2010. Június 19. - 19:39:20 » |
|
Druszám!
B.I.O.S. frissítés.... Ha lehetne magyarul.... Én sem kezdek el itt GM- ről (nem az ótógyár), meg úszáshelyzet súlypontjáról, meg a vizvonal középponti helyzetéről hadoválni. Nem biztos, hogy neki kellene most állnod. Egyébként eddig nem volt ilyen probléma vele? Mert ha nem, akkor a bios frissítése nem segít, máshol van a probléma megoldása. Nekem is volt ilyen csak nekem más hardvereket nem talált hibernálás után.Mivel nem vok zseni hogy piszkálgassam az op-ot igy ujrahuztam és azóta jó. Én egy alapos víruskereséssel kezdeném. Az is tud ilyen hibát produkálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1221 Dátum: 2010. Június 19. - 19:45:23 » |
|
Nem tud valaki egy viszonylag kicsi, kb. 80 gigás SATA-s Winyót? Mert még újra akartam rakni vagy 2 hónapja a gépet, de azt írja ki, hogy nincs Winyó a gépemben, nem ismeri fel újratelepítéskor, pedig tökéletesen működik. Írtatok tanácsokat, megnéztük, semmi változás. Így ráraknám az Op-t arra, meg amúgy is kéne még egy kis hely, de nincs kedvem tízezreket kiadni most egy új winyóért... Valószinü csak a BIOS-ban kell beállítani a SATA-t rendesen, és működni fog. Pontosan. Vissza kell butítani a vinyót (SATA Mode AHCI helyett legyen IDE). Úgy látni fogja a telepítő. Telepítés után vissza lehet állítani AHCI-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1224 Dátum: 2010. Június 22. - 14:22:27 » |
|
Ezt én is meg tudom csinálni, aki annnit ért a BIOS-hoz, hogy F2-vel kell belépni(nálam) Csak olvasni kell tudni. Azt a részt keresd meg a BIOS-ban, amit leírtam. Mást ne állíts át!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1225 Dátum: 2010. Június 29. - 20:00:10 » |
|
Mai munkám, garos Acer eMachine: bele öntötték a teát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1226 Dátum: 2010. Június 29. - 20:12:29 » |
|
Mai munkám, garos Acer eMachine: bele öntötték a teát És megtaláltad?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1227 Dátum: 2010. Június 29. - 20:21:24 » |
|
Mai munkám, garos Acer eMachine: bele öntötték a teát És megtaláltad? Legalább jó cukros volt?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1228 Dátum: 2010. Június 29. - 20:24:23 » |
|
Mai munkám, garos Acer eMachine: bele öntötték a teát És megtaláltad? Legalább jó cukros volt? Ragadt az egész De már legalább elindul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1229 Dátum: 2010. Július 29. - 21:44:48 » |
|
Egy navigon canada 310 naviról csináltam mentést majd visszatéve mégsem megy!Milyen progi szalad ezen még? ???Mit tudnék rátenni?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|