kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #1200 Dátum: 2010. Június 04. - 16:21:11 » |
|
Jó pofa program. Figyeli a szokásaidat, és úgy tervezi az utat Figyeld meg, ha van egy fix útvonalad, és Te notórikusan nem arra mész amerre ő navigál, akkor legközelebb már a Te általad használt útvonalat ajánlja fel Ennek a funkciónak az értékét azért magyarázzátok már meg nekem..: Ha TUDOM, hogy arra jobb, amerre én megyek - ergo letojom, hogy ő mit mond.. -, akkor mi a ráknak azon az útvonalon a GPS... Tök jó, hogy arra fog ezután navigálni, amerre nélküle is mennék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 04. - 16:40:01 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1201 Dátum: 2010. Június 04. - 19:56:49 » |
|
Jó pofa program. Figyeli a szokásaidat, és úgy tervezi az utat Figyeld meg, ha van egy fix útvonalad, és Te notórikusan nem arra mész amerre ő navigál, akkor legközelebb már a Te általad használt útvonalat ajánlja fel Ennek a funkciónak az értékét azért magyarázzátok már meg nekem..: Ha TUDOM, hogy arra jobb, amerre én megyek - ergo letojom, hogy ő mit mond.. -, akkor mi a ráknak azon az útvonalon a GPS... Tök jó, hogy arra fog ezután navigálni, amerre nélküle is mennék Nos tételezzük fel, hogy amit ő generált útvonalat, forgalmi okok miatt rendszabályozták és esetleg egy vagy több ponton egyirányúsították amit nem tudhat....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1202 Dátum: 2010. Június 04. - 20:19:03 » |
|
Jó pofa program. Figyeli a szokásaidat, és úgy tervezi az utat Figyeld meg, ha van egy fix útvonalad, és Te notórikusan nem arra mész amerre ő navigál, akkor legközelebb már a Te általad használt útvonalat ajánlja fel Ennek a funkciónak az értékét azért magyarázzátok már meg nekem..: Ha TUDOM, hogy arra jobb, amerre én megyek - ergo letojom, hogy ő mit mond.. -, akkor mi a ráknak azon az útvonalon a GPS... Tök jó, hogy arra fog ezután navigálni, amerre nélküle is mennék Nos tételezzük fel, hogy amit ő generált útvonalat, forgalmi okok miatt rendszabályozták és esetleg egy vagy több ponton egyirányúsították amit nem tudhat.... Nekem a sima igo is tervez más utvonalat egy későbbi arramenet alkalmával.De miért az nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1203 Dátum: 2010. Június 04. - 20:43:08 » |
|
Jó pofa program. Figyeli a szokásaidat, és úgy tervezi az utat Figyeld meg, ha van egy fix útvonalad, és Te notórikusan nem arra mész amerre ő navigál, akkor legközelebb már a Te általad használt útvonalat ajánlja fel Ennek a funkciónak az értékét azért magyarázzátok már meg nekem..: Ha TUDOM, hogy arra jobb, amerre én megyek - ergo letojom, hogy ő mit mond.. -, akkor mi a ráknak azon az útvonalon a GPS... Tök jó, hogy arra fog ezután navigálni, amerre nélküle is mennék Nos tételezzük fel, hogy amit ő generált útvonalat, forgalmi okok miatt rendszabályozták és esetleg egy vagy több ponton egyirányúsították amit nem tudhat.... Nekem a sima igo is tervez más utvonalat egy későbbi arramenet alkalmával.De miért az nem tudom. Ezt hogy érted pontosan? Használsz esetleg TMC-t, mert nekem csak akkor szokott ilyet csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1204 Dátum: 2010. Június 04. - 21:42:24 » |
|
Jó pofa program. Figyeli a szokásaidat, és úgy tervezi az utat Figyeld meg, ha van egy fix útvonalad, és Te notórikusan nem arra mész amerre ő navigál, akkor legközelebb már a Te általad használt útvonalat ajánlja fel Ennek a funkciónak az értékét azért magyarázzátok már meg nekem..: Ha TUDOM, hogy arra jobb, amerre én megyek - ergo letojom, hogy ő mit mond.. -, akkor mi a ráknak azon az útvonalon a GPS... Tök jó, hogy arra fog ezután navigálni, amerre nélküle is mennék Nos tételezzük fel, hogy amit ő generált útvonalat, forgalmi okok miatt rendszabályozták és esetleg egy vagy több ponton egyirányúsították amit nem tudhat.... Nekem a sima igo is tervez más utvonalat egy későbbi arramenet alkalmával.De miért az nem tudom. Ezt hogy érted pontosan? Használsz esetleg TMC-t, mert nekem csak akkor szokott ilyet csinálni. én nem tudom omnian volt igo
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1205 Dátum: 2010. Június 15. - 20:36:05 » |
|
A Primoban nem lehet koordinátákat megadni? Én nem találom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1206 Dátum: 2010. Június 15. - 21:40:04 » |
|
A Primoban nem lehet koordinátákat megadni? Én nem találom. Ennyire nem mélyedtem el benne, de lehet, hogy kimaradt belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1207 Dátum: 2010. Június 16. - 19:22:20 » |
|
A Primoban nem lehet koordinátákat megadni? Én nem találom. Keresés menü. Azon belül alul lesz egy Egyebek fül. És ott már felajánlja a koordinátát
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1208 Dátum: 2010. Június 17. - 11:09:03 » |
|
A Primoban nem lehet koordinátákat megadni? Én nem találom. Keresés menü. Azon belül alul lesz egy Egyebek fül. És ott már felajánlja a koordinátát Tényleg ott van. Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1209 Dátum: 2010. Június 18. - 06:21:16 » |
|
Diabló!Vettem megint omniát 1 de nem tudom frissiteni az op-ot rajta.win 6.5 felmegy erre?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1210 Dátum: 2010. Június 18. - 11:30:07 » |
|
Diabló!Vettem megint omniát 1 de nem tudom frissiteni az op-ot rajta.win 6.5 felmegy erre?
Nem tudom, ITT nézz körül ROM-frissítés ügyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1211 Dátum: 2010. Június 18. - 13:51:41 » |
|
Druszám!
A laptop egyszer látja az optikai meghajtót, máskor meg nem. Beteszem a lemezt, hallom ahogy felpörög, de semmi nem történik. Megnéztem az eszközkezelőt, nincs ott a DVD meghajtó. Ez mindig hibernálás vagy készenléti állapot után van. Újraindítom a gépet, akkor már látja.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1212 Dátum: 2010. Június 18. - 14:08:48 » |
|
Druszám!
A laptop egyszer látja az optikai meghajtót, máskor meg nem. Beteszem a lemezt, hallom ahogy felpörög, de semmi nem történik. Megnéztem az eszközkezelőt, nincs ott a DVD meghajtó. Ez mindig hibernálás vagy készenléti állapot után van. Újraindítom a gépet, akkor már látja.
B.I.O.S. frissítés....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1213 Dátum: 2010. Június 18. - 15:13:11 » |
|
Druszám!
B.I.O.S. frissítés.... Ha lehetne magyarul.... Én sem kezdek el itt GM- ről (nem az ótógyár), meg úszáshelyzet súlypontjáról, meg a vizvonal középponti helyzetéről hadoválni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1214 Dátum: 2010. Június 18. - 15:57:53 » |
|
Druszám!
B.I.O.S. frissítés.... Ha lehetne magyarul.... Én sem kezdek el itt GM- ről (nem az ótógyár), meg úszáshelyzet súlypontjáról, meg a vizvonal középponti helyzetéről hadoválni. Nem biztos, hogy neki kellene most állnod. Egyébként eddig nem volt ilyen probléma vele? Mert ha nem, akkor a bios frissítése nem segít, máshol van a probléma megoldása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|