95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1050 Dátum: 2010. Március 13. - 19:49:32 » |
|
Volna egy kérdésem hátha tudtok segíteni.Amikor e-mailban kapok wmw videókat azokat nem tudom lejátszani, mert a média player nem játsza le. Halottam valami olyasmi magyar nyelvű lejátszóról ami wlc vagy izé.. nem jegyeztem meg, hogy mit is kéne letöltenem. Segítségeteket előre is köszönöm!
VLC Player van. Viszont a wmv fájlokat simán játszani kell a Windows Media Playernek. Sajnos nem teszi.Ilyenkor szoktam Bill Gates bosszúját emlegetni. Letöltöttem, a probléma megoldódott. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1051 Dátum: 2010. Március 13. - 19:51:16 » |
|
Druszám! Most már, hogy oitthon vafyok és kezdek kilátszani a rohanj ide - oda dolgokból, időszerű lesz az orvosi vizsgálat a laptop optikai meghajtóján. Meg hogy is volt azzal a navival, okosban? Ha tudsz egy nagyjábóli időpontot, összehozzuk a dolgot. A laptopot is meg a navit is. Kérdezek mostani árat (nem hiszem, hogy nagyon változott volna) aztán küldök privit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1052 Dátum: 2010. Március 13. - 19:52:21 » |
|
Volna egy kérdésem hátha tudtok segíteni.Amikor e-mailban kapok wmw videókat azokat nem tudom lejátszani, mert a média player nem játsza le. Halottam valami olyasmi magyar nyelvű lejátszóról ami wlc vagy izé.. nem jegyeztem meg, hogy mit is kéne letöltenem. Segítségeteket előre is köszönöm!
VLC Player van. Viszont a wmv fájlokat simán játszani kell a Windows Media Playernek. Sajnos nem teszi.Ilyenkor szoktam Bill Gates bosszúját emlegetni. Letöltöttem, a probléma megoldódott. Köszönöm. Nincs mit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1053 Dátum: 2010. Március 13. - 20:11:48 » |
|
.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1054 Dátum: 2010. Március 14. - 07:47:23 » |
|
VLC Player van. Viszont a wmv fájlokat simán játszani kell a Windows Media Playernek. Sajnos nem teszi.Ilyenkor szoktam Bill Gates bosszúját emlegetni. Letöltöttem, a probléma megoldódott. Köszönöm. Ezzel pedig a média player javul meg. http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1055 Dátum: 2010. Március 14. - 08:05:36 » |
|
VLC Player van. Viszont a wmv fájlokat simán játszani kell a Windows Media Playernek. Sajnos nem teszi.Ilyenkor szoktam Bill Gates bosszúját emlegetni. Letöltöttem, a probléma megoldódott. Köszönöm. Ezzel pedig a média player javul meg. http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/Köszönöm, ezt is letöltöttem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1056 Dátum: 2010. Március 15. - 11:55:06 » |
|
Közszemlére bocsájtod, hogy milyen weblapokat látogatsz? Ejnye!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1057 Dátum: 2010. Március 15. - 11:57:07 » |
|
Senkire ne hallgass! KMPlayer!Olyan nincs, amit nem visz!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1058 Dátum: 2010. Március 15. - 15:54:44 » |
|
VLC Player van. Viszont a wmv fájlokat simán játszani kell a Windows Media Playernek. Sajnos nem teszi.Ilyenkor szoktam Bill Gates bosszúját emlegetni. Letöltöttem, a probléma megoldódott. Köszönöm. Ezzel pedig a média player javul meg. http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/Köszönöm, ezt is letöltöttem. Ezekkel a codec letöltésekkel csak óvatosan! rendesen össze tudja kuszálni a rendszert, ha codec ütközés van. Inkább használj olyan lejátszó progit, ami nem kér külön codec csomagot. Én spec a GOM Playert használom, de jó a VLC is. A MediaPlayert felejtsd el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1059 Dátum: 2010. Március 15. - 16:49:45 » |
|
VLC Player van. Viszont a wmv fájlokat simán játszani kell a Windows Media Playernek. Sajnos nem teszi.Ilyenkor szoktam Bill Gates bosszúját emlegetni. Letöltöttem, a probléma megoldódott. Köszönöm. Ezzel pedig a média player javul meg. http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/Köszönöm, ezt is letöltöttem. Ezekkel a codec letöltésekkel csak óvatosan! rendesen össze tudja kuszálni a rendszert, ha codec ütközés van. Inkább használj olyan lejátszó progit, ami nem kér külön codec csomagot. Én spec a GOM Playert használom, de jó a VLC is. A MediaPlayert felejtsd el. Jó a Media Player Classic is, aminek semmi köze a Microsoftos névrokonához. Az sem kér semmi codecet. Mondjuk én ettől függetlenül használom a K-Lite Mega Codec packot, eddig probléma nélkül (kb 2 éve).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1060 Dátum: 2010. Március 15. - 17:37:13 » |
|
Druszám! Mi a kép navi ügyben?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1061 Dátum: 2010. Március 15. - 17:56:29 » |
|
Druszám! Mi a kép navi ügyben? program kell?Vagy térkép?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1062 Dátum: 2010. Március 15. - 17:59:37 » |
|
Druszám! Mi a kép navi ügyben? Holnap tudok utána érdeklődni, addig is beszereztem frissített térképeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1063 Dátum: 2010. Március 15. - 18:04:47 » |
|
Druszám! Mi a kép navi ügyben? Holnap tudok utána érdeklődni, addig is beszereztem frissített térképeket. Ez újabb, mint az enyém? Mert akkor nekem is tehetsz egy baráti szívességet. Ugye számíthatok Rád?!?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1064 Dátum: 2010. Március 15. - 18:06:29 » |
|
Druszám! Mi a kép navi ügyben? program kell?Vagy térkép? Komplett navi, hogy legyewn mit ellopni a svédeknek.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|