Komis
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 08:14:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 08:26:27 » |
|
Én már múltkor büszkélkedtem, hogy életem legjobb döntése volt, amikor megnősültem, 29 éve. Nos, azóta sem bántam meg, pedig újabb másfél hónap telt el, és két hetet együtt töltöttünk szabadságon. De tudom, hogy itt a klubban nem vagyok egyedül, akinek csak egy eredeti! felesége van, tehát nem vált el mindenki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 25. - 09:45:02 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 08:46:59 » |
|
Én már múltkor büszkélkedtem, hogy életem legjobb döntése volt, amikor megnősültem, 29 éve. Nos, azóta sem bántam meg, pedig újabb másfél hónap telt el, és két hetet együtt töltöttünk szabadságon. De tudom, hogy itt a klubban nem vagyok egyedül, akinek csak egy felesége van, tehát nem vált el mindenki. Miért van akinek több is van ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 09:44:25 » |
|
Én már múltkor büszkélkedtem, hogy életem legjobb döntése volt, amikor megnősültem, 29 éve. Nos, azóta sem bántam meg, pedig újabb másfél hónap telt el, és két hetet együtt töltöttünk szabadságon. De tudom, hogy itt a klubban nem vagyok egyedül, akinek csak egy felesége van, tehát nem vált el mindenki. Miért van akinek több is van ?? Nem van, hanem volt!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 13:51:51 » |
|
Én már múltkor büszkélkedtem, hogy életem legjobb döntése volt, amikor megnősültem, 29 éve. Nos, azóta sem bántam meg, pedig újabb másfél hónap telt el, és két hetet együtt töltöttünk szabadságon. De tudom, hogy itt a klubban nem vagyok egyedül, akinek csak egy felesége van, tehát nem vált el mindenki. Miért van akinek több is van ?? Nem van, hanem volt! Nekem még egy sincs
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 14:23:50 » |
|
Én már múltkor büszkélkedtem, hogy életem legjobb döntése volt, amikor megnősültem, 29 éve. Nos, azóta sem bántam meg, pedig újabb másfél hónap telt el, és két hetet együtt töltöttünk szabadságon. De tudom, hogy itt a klubban nem vagyok egyedül, akinek csak egy felesége van, tehát nem vált el mindenki. Miért van akinek több is van ?? Nem van, hanem volt! Nekem még egy sincs Dettó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 17:08:00 » |
|
Én már múltkor büszkélkedtem, hogy életem legjobb döntése volt, amikor megnősültem, 29 éve. Nos, azóta sem bántam meg, pedig újabb másfél hónap telt el, és két hetet együtt töltöttünk szabadságon. De tudom, hogy itt a klubban nem vagyok egyedül, akinek csak egy felesége van, tehát nem vált el mindenki. Miért van akinek több is van ?? Nem van, hanem volt! Nekem még egy sincs Dettó Ez most panasz, vagy dicsekvés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 17:15:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 18:15:50 » |
|
Az miért nem jó, hogyha több igazi is van? Nekem nincs ezzel gondom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 18:22:23 » |
|
Az miért nem jó, hogyha több igazi is van? Nekem nincs ezzel gondom Ameddig nem tudnak egymásról, addig jó neked. De utána?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 19:17:17 » |
|
Az miért nem jó, hogyha több igazi is van? Nekem nincs ezzel gondom Ameddig nem tudnak egymásról, addig jó neked. De utána? Na inkább nem mondok semmit, mert a végén még valami olasz csődörnek néztek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 20:21:22 » |
|
Az miért nem jó, hogyha több igazi is van? Nekem nincs ezzel gondom Kivéve, ha a több igazinak anyukája is van! Hidd el a jóból is megárt a sokk, nemhogy anyósból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 21:23:42 » |
|
Az miért nem jó, hogyha több igazi is van? Nekem nincs ezzel gondom Kivéve, ha a több igazinak anyukája is van! Hidd el a jóból is megárt a sokk, nemhogy anyósból Az anyjuk nem érdekel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 21:35:43 » |
|
Az miért nem jó, hogyha több igazi is van? Nekem nincs ezzel gondom Kivéve, ha a több igazinak anyukája is van! Hidd el a jóból is megárt a sokk, nemhogy anyósból Az anyjuk nem érdekel Hát többnyire engem sem, sőt volt 1-2 nagyon jó fej anyósjelölt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|