diablo77
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. Július 01. - 19:41:06 » |
|
Hány literes az ablakmosótartály? 4-5?
Szerintem nincs annyi. 4 literes. Beletöltöttem 2 liter nyári mosót és még nem látom a szintjét, pedig még volt benne téli is bőven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. Július 02. - 09:27:22 » |
|
Szerintem nincs annyi. 4 literes. Beletöltöttem 2 liter nyári mosót és még nem látom a szintjét, pedig még volt benne téli is bőven. Ca. 3 liter. A múltkor üres tartályba bele ment egy 2 literes és egy másiknak ca. a fele. diablo, te nem gyakran mosod az ablakod, én már kétszer töltöttem nyárit utána:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Július 02. - 11:20:11 » |
|
Szerintem nincs annyi. 4 literes. Beletöltöttem 2 liter nyári mosót és még nem látom a szintjét, pedig még volt benne téli is bőven. Ca. 3 liter. A múltkor üres tartályba bele ment egy 2 literes és egy másiknak ca. a fele. diablo, te nem gyakran mosod az ablakod, én már kétszer töltöttem nyárit utána:D Eddig vagy az eső mosta le vagy lemosattam a kocsit is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Július 02. - 18:53:47 » |
|
Szerintem nincs annyi. 4 literes. Beletöltöttem 2 liter nyári mosót és még nem látom a szintjét, pedig még volt benne téli is bőven. Ca. 3 liter. A múltkor üres tartályba bele ment egy 2 literes és egy másiknak ca. a fele. diablo, te nem gyakran mosod az ablakod, én már kétszer töltöttem nyárit utána:D Én is ezt tapasztaltam. Néha kicsit kevésnek tűnik, de még menet közbe sosem fogyott ki.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Július 02. - 19:18:19 » |
|
Szerintem is kb 3 liter, de nekem bőven elég. A gyári feltöltés óta egy 2 literes téli és egy 5 literes nyári ment bele a két év alatt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Július 03. - 15:08:49 » |
|
Szerintem is kb 3 liter, de nekem bőven elég. A gyári feltöltés óta egy 2 literes téli és egy 5 literes nyári ment bele a két év alatt.
Valószínüleg nem az évek száma határozza meg a fogyást. Nekem kicsit több fogy (4 hónap 15.000 km.)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Július 03. - 20:37:45 » |
|
Valószínüleg nem az évek száma határozza meg a fogyást. Nekem kicsit több fogy (4 hónap 15.000 km.) Valszeg...csak jelezni akartam, hogy keveset mosatom..kevés használat, teljes mosások, garázsban tartás, pici por tűrése a következő esőig....mind mind befolyásoló tényező!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Július 04. - 11:51:52 » |
|
Ki gondolta volna, hogy az ablakmosó űrtartalmának kérdése ennyi hozzászólást eredményez...Jobb, ha csendben leszünk, ha a nőkről beszélünk, hogy milyen apróságokról (szerintünk persze!) mennyit tudnak beszélni. Erre tessék, mi sem vagyunk különbek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Július 04. - 12:44:31 » |
|
Ki gondolta volna, hogy az ablakmosó űrtartalmának kérdése ennyi hozzászólást eredményez...Jobb, ha csendben leszünk, ha a nőkről beszélünk, hogy milyen apróságokról (szerintünk persze!) mennyit tudnak beszélni. Erre tessék, mi sem vagyunk különbek! Ja, csak ennek van értelme... (Húúú, ez nem volt szép... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Július 04. - 13:05:55 » |
|
Ki gondolta volna, hogy az ablakmosó űrtartalmának kérdése ennyi hozzászólást eredményez...Jobb, ha csendben leszünk, ha a nőkről beszélünk, hogy milyen apróságokról (szerintünk persze!) mennyit tudnak beszélni. Erre tessék, mi sem vagyunk különbek! Ja, csak ennek van értelme... (Húúú, ez nem volt szép... ) Kripic! Ezt csak azért irtad, hogy meglegyen a 400!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Július 22. - 06:11:00 » |
|
Milyen gyertyát vegyek? Az tudom, hogy NGK-BKR6E a gyári ,de van több fajta is. Pl.: 2-3-4, platina, irídium elektródás. Ezeknek van értelme vagy bőven jó az alap is?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Július 22. - 06:20:19 » |
|
Nekem speciel 2 pólusú Bosch volt benne gyárilag és a 2 éves szervíz gyanánt sima 1 pólusú Bosch került bele. Én különbséget nem vettem észre, szerintem 1 alapgyertya is tökéletesen ellátja a feladatát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Július 22. - 08:49:10 » |
|
Milyen gyertyát vegyek? Az tudom, hogy NGK-BKR6E a gyári ,de van több fajta is. Pl.: 2-3-4, platina, irídium elektródás. Ezeknek van értelme vagy bőven jó az alap is?
Egy biztos. Sport gyertyát csak akkor vegyél, ha rendesen húzatod neki, mert alacsony fordulatot nem szeret.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Július 22. - 09:37:51 » |
|
Szerintem is normál igénybevétel mellett teljesen jó a hagyományos gyertya. Elvileg a több pólusú biztosabb és tovább tart ha jól tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Július 22. - 10:23:31 » |
|
Szerintem is normál igénybevétel mellett teljesen jó a hagyományos gyertya. Elvileg a több pólusú biztosabb és tovább tart ha jól tudom.
Erről már beszéltünk régebben. A gyertyának sosem a test pólusa ég el, amiből a sportgyertyáknak több van, hanem a másik pólusa. Abból meg annak is egy van....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|