sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #300 Dátum: 2016. Szeptember 21. - 08:33:13 » |
|
Nem rossz ez sem, pláne, hogy szépen beillik a konzolba. WinCE fut rajta? Egyéb tulajdonságokról tudnál írni? 800Mhz 2 mag,256mb ram,magyar nyelv 800x460,3G előkészítés,BT kihangosító+zenelejátszás,előlapi USB vagy 3G helyett is vezetéken.Win ce6.0,dual zone természetesen kormánytáv irányítás
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #301 Dátum: 2016. Szeptember 21. - 09:18:42 » |
|
Sajnos kicsit túlméretes, így a keret kilóg, de nem zavaró. Ha lesz időm, nézek hozzá egy másikat.
Nem féltek, hogy kilopják, feltörik miatta az autót? Mert amúgy jók ezek, de én tartanék a feltöréstől a gyári CD-nek meg nem hiszem hogy vonzereje lenne. Nyilván benne van ez is a pakliban, bár szerintem több autóban ennél komolyabb rendszerek vannak. Védekezni a parkolóhely megválasztásával tudok, illetve lényegében 2 éve van már benne navis fejegység és eddig senki nem nézte ki magának (kopp-kopp-kopp).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #302 Dátum: 2016. Szeptember 21. - 09:23:05 » |
|
Nem rossz ez sem, pláne, hogy szépen beillik a konzolba. WinCE fut rajta? Egyéb tulajdonságokról tudnál írni? 800Mhz 2 mag,256mb ram,magyar nyelv 800x460,3G előkészítés,BT kihangosító+zenelejátszás,előlapi USB vagy 3G helyett is vezetéken.Win ce6.0,dual zone természetesen kormánytáv irányítás Köszi. Az a 256MB memória kicsit kevésnek tűnik, főképp akkor, ha egyidőben használsz navit, kihangosítást és mondjuk zenelejátszást pendrive-ról. Egyébként pofás kis készülék. Azért a rádió részét egyszer meghallgatnám, mennyire jó a tuner része. Sajnos az előzőmnek ez volt a gyenge pontja. Ahol jól jött a jel, gyönyörűen szólt (pl. Budapest), de gyengébb jel esetén már súgott és akár a közeli frekvencián adó rádió is áthallatszódott. Legalábbis a Lacetti üvegbe épített antennája esetén, a párom autóján rendes tetőantenna van, ott nem produkálja ezt, pedig ugyanaz a készülék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #303 Dátum: 2016. Szeptember 21. - 10:20:18 » |
|
Nem rossz ez sem, pláne, hogy szépen beillik a konzolba. WinCE fut rajta? Egyéb tulajdonságokról tudnál írni? 800Mhz 2 mag,256mb ram,magyar nyelv 800x460,3G előkészítés,BT kihangosító+zenelejátszás,előlapi USB vagy 3G helyett is vezetéken.Win ce6.0,dual zone természetesen kormánytáv irányítás Köszi. Az a 256MB memória kicsit kevésnek tűnik, főképp akkor, ha egyidőben használsz navit, kihangosítást és mondjuk zenelejátszást pendrive-ról. Egyébként pofás kis készülék. Azért a rádió részét egyszer meghallgatnám, mennyire jó a tuner része. Sajnos az előzőmnek ez volt a gyenge pontja. Ahol jól jött a jel, gyönyörűen szólt (pl. Budapest), de gyengébb jel esetén már súgott és akár a közeli frekvencián adó rádió is áthallatszódott. Legalábbis a Lacetti üvegbe épített antennája esetén, a párom autóján rendes tetőantenna van, ott nem produkálja ezt, pedig ugyanaz a készülék. Lacettibe van és ugyanott megy el a vétel róla mint a gyári Blaupunkt esetében,sajnos nálunk elég gyenge a rádiók jelerőssége
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #304 Dátum: 2016. Szeptember 30. - 16:00:44 » |
|
Tegnap Pesten jártam, így alkalmam volt beüzemelni és kipróbálni a fejegységben lévő DAB+ egységet. Működött rendesen, megtalálta az összes tesztadást. Ami rögtön feltűnt, az a minőség, mármint hogy mennyivel jobb ez a digitális adás hangzásban az FM-hez képest. Kár, hogy még csak tesztüzemben megy és csak kevés rádióadó elérhető, illetve, hogy felénk sajnos egyik sem fogható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #305 Dátum: 2017. Június 07. - 18:49:18 » |
|
Beszereltem az óra mellé egy kijelzőt ami mutatja a levegőhőmérsékletet. Mivel én az utastérben helyeztem el így azt. Az ötletet whiteg fórumtárs adta. Itt van hozzá leírás: https://www.drive2.ru/l/3430328/De van Sedanhoz is: https://www.drive2.ru/l/6010622Ez meg a kijelző: http://www.ebay.com/itm/222069462349Annyit kellett rajta alakítani, hogy a szenzort direktbe kell forrasztani, mert a csatlakozóval nem fér el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2017. Június 07. - 20:36:34 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krupcheck
|